Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe

Hozzászólások

(#5876) 5150head


5150head
senior tag

gandalf kis szintűként, szerintem jobb ha bele se kezdesz, inkább farmold a motyókat, mert a lich a lootot is elviszi a fertőzött bolygókon, és elég kemény tud lenni. A stalker kutyafüle a lichez képest :D A primed fegyókat meg illik megtartani!

Źşë' beszélgettünk erről a játékostársakkal, meg a klánban is. Van akinek bejön és van akinek nem. Én a rewardot kicsit keveslem a befektetett idő és energiához képest. Ha már ennyit szopik az ember érte, akkor a reward legyen OP. Pl mint a Catchmoon volt Fortunán, oda is sok reput kellett farmolni mire meglett minden. A relic meg requiem modok farmolása a legkevesebb, már most tele vagyok vele, meg tekertek egy csomót a droppon is.
Lichet sztem úgy érdemes gyakni, h havonta max 1x lehívod és leölöd ha úgy van kedved.
Az h 40ig kell felhúzni hát igen... lehet hogy a jövőben lesz értelme majd ezeknek a fegyóknak is úgy mint a paracesisnek (rankonként ad sentient damage bonust: lvl40-nél +60%)
Formát farmolni meg érdemes, mert amúgy is mindig mindenhez kell, a forma gyártás nálam kb folyamatos :D később a Dojos fegyókhoz is kell 1 db.
Akinek most nem tetszik, annak érdemes várnia, mert ezen sokat fognak még reszelni a kövi pár hónapban.
A catchmoon nerf az borítékolható volt, mert kb mindenki ezt használta meg az Atteraxot amit szintén nerfeltek, szóval kell keresni másik fegyót oszt cső. Én most a Tombfingerrel kezdtem szórakozni.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.