Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Tegnap meglett végre a maradék nitain a necrohoz, gyártás folyamatban.
Mondjuk elég troll karakter az is, amikor összeszed vagy 8-10 mobot, a tömegben én pl. nem látom, ki az igazi ellenség, és sokszor a resurrectes mobokat lövöm ész nélkül. Végül is pont olyan az alakjuk, mint az eneminek
Mire meg jön egy nagyobb csapat igazi ellen, lehet tárazni. Tudom sokat segít, hogy most már energiavonalakkal hozzá vannak kötve a nekróhoz, de egy folyosón vagy kisebb teremben ebből könkrétan semmi nem látszik, amikor mindenki mindenhonnan szórja az áldást 
Meg rengeteg crioticot (na azért annyira nem sokat) sikerült farmolni a Hieraconon. Volt olyan csapat, akikkel a 2700-at simán összeszedtük, bár ekkor már 110+ mobok jöttek erősen. Meg persze olyan is volt, hogy 200 után húztak kifelé az emberek.
Még oxiumot kell valahonnan nagyobb mennyiségben szereznem, mert most meg az a szűk keresztmetszet.
Mondjuk a hieracon előnye, hogy volt kör, ahonnan 7-8 reliccel jöttem ki. Arra is kell szánni megint egy délutánt, hogy azokat nyitogassam. Talán majd a hétvégén a gyerekkel nekiugrunk.Apropó, az a kézikütyü, amit a tennó kap, az mire való?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam topic
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 16GB RAM/512GB SSD Space gray
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk elég troll karakter az is, amikor összeszed vagy 8-10 mobot, a tömegben én pl. nem látom, ki az igazi ellenség, és sokszor a resurrectes mobokat lövöm ész nélkül. Végül is pont olyan az alakjuk, mint az eneminek
Mire meg jön egy nagyobb csapat igazi ellen, lehet tárazni. Tudom sokat segít, hogy most már energiavonalakkal hozzá vannak kötve a nekróhoz, de egy folyosón vagy kisebb teremben ebből könkrétan semmi nem látszik, amikor mindenki mindenhonnan szórja az áldást