Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vaakuum

addikt

Próbáltam bevásárolni én is sima tervrajzokból, még két klános framet is beújítottam, de az már pont nem lesz készen, mert a darabokat ugyan legyártja most délelőtt, de az összeszerelést ha el is indítom délután, leghamarabb csak vasárnap délután lesz meg.... mindegy, amúgy is kell Helene-en farmolni a relikeket...
    Meg meg kell néznem, hogy a bolti forma mennyibe kerül, vagy hogy kapható-e mert a relikekből sminán azt viszem, amikor beadja a 3-4-ik bronz cuccot, de azokat le is kell gyártani...mindig több tervrajzom van, mint amennyi kész formám :O Mont konkrétan talán egy sem.. :Y
    Viszont megvan a war within, már tudok mászkálni a tennómmal is :)

Kérdéseim:
    1) Van jelentősége egyébként, hogy a kuva-val, amit a küldi végén kivesz a botból, azzal mit kezd a karakter, illetve a küldi közben melyik opciókat választja?
    Ráadásul nem érzem magam totál kezdőnek angolból, de a "controll" opció eredményén meglepődtem. Mondjuk lendületből kattintottam, nagyon nem agyaltam rajta, de utólag akkor is meglepett.
    2) Lencse milyen gyorsan kopik? Van 3 darabom, de nem tudom, mibe rakjam, mert elég sűrűn cserélgetem a karaktereket. Ha berakom mondjuk az ember framebe, az valós idő szerint fog elkopni x óra alatt, vagy küldetés-darabszám után, vagy hogy műxik? Mert hétvégén ha majd úgyis farm lesz ezerrel, akkor lehet belenyomnám... :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés