- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RzRobot
tag
Jó, persze, bosszantó mikor otthagynak a "nagyok" és ők is magasról tesznek a kamerákra, de ha minél többen csinálljuk a kamerakilövéseket annál inkább rászoktatjuk a warframe közösséget a közös munkára! (mert hát ez volna a lényege a játéknak!) Szerintem igazán nem kár azért a mx. 1-2 töltényért, hogy ne akadjunk fel a lézerkapun és ne fogyjon feleslegesen a páncél s rosszabb esetben az életerő! És jelzem ismét, ha nincs más kiút mert nem látod a kamerát és a többiek is fosnak az egészra akkor csússz, természetesen, nem gond! Csak törekedni kellene a kamerakilövésre, SZERINTEM! De azért látom mások szerint is! És persze pont is jár a kilövésért! Főleg mikor az a bónusz feladat, hogy ölj 10et észrevétlenül! Hát erre pont a kamerák a legjobbak az adott környezetben! De te tudod... én nem vitázni akarok, csak tudod okos enged szamár szenved alapon megfontolandó!

Ja és keresztbe teszel másoknak alatt azt értem (így utólag), hogy ha nem tanulod meg te sem a kamerakilövéseket és elérsz arra a szintre mint a "nagyok" akkor gyakorlatilag ugyan olyan lúzer leszel mint azok akik miatt az átcsúszkálásra törekedtél a csapatmunka helyett! Magyarán akik most kezdik a játékot azokat egy csöppet sem fogod segíteni te sem, mint ahogyan téged sem segíteniek a "nagyok" ! És azért mert téged nem segítenek nem jelenti azt, hogy neked is így kell cselekedned! De azt csinállsz amit akarsz én csak segítő jelleggel jeleztem a kamerakilövéseket! Lehet, hogy csak én látom így, ezért elnézést kérek azoktól akiket ezzel megsértettem! Én csak ennyit akrtam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Fűnyíró topik
- Az ár-érték bajnok nyomában: teszteltük a 8BitDo Ultimate 2C kontrollert
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840R G4, 14" FHD, i5-8350 CPU, 8-16GB DDR4, 128GB - 1TB SSD, 4G/LTE W11, Számla, 1 év g
- GARIS / ITX méregzsák - AMD Ryzen 9 7900 / 32GB DDR5 / RTX 5070 / stb...
- HP Z240 munkaállomás (több darab) (Intel Core I7-6700, 8GB DDR4)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A55 - 256 GB - kék (311) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest