- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
"A LoS rinyát meg végképpen nem értem miért lesz egy frame ettől überbrutáltáp. A nagy nyílt terepen ahol általában tölti az ember az idejét voidban biztos sokat segít."
Először is általában nem nagy nyílt terepen vagyok. Másodszor Te vagy nem olvastad el, hogy mi az a LOS vagy nem tudom mi bajod. Mi az hogy "LoS rinyát meg végképpen nem értem miért lesz egy frame ettől überbrutáltáp"??? Mindenki azon kiakadva, hogy mekkora nerf és orosz rulettá változtatja a képességeket.
Az Excaliburt ötödszere patchelik és egyre rosszabb, így nem, nem 2 nap alatt, hanem mondjuk az elult 12 hónap alatt kellett volna megcsinálniuk. Helyette egy harmadrangú shootert csináltak tele bugokkal. Amúgy volt szavazás a változtatásról és szépen mindent megvalósítottak amit leszavazott a nép. Ezek után ne magyarázd, hogy miért rinyálunk...
Ne javítsanak semmit, hanem adjanak ki rendesen dolgokat.
Damage 2.0 azért kellett, mert lineáris sebzés. Damage 2.0 után is lineáris az maradt, akkor mire volt jó?
Egyhangú a közelharc, lett energy chaneling. Nincs értelme használni, mert a sima támadás is van annyira és nem használ energiát, mire volt jó?
Archwing, bugos, nincs beágyazva játékba, mire volt jó?
Kubrow, mai napig bugos.
Melee bug 14 hónapja van.
U5 óta rendszeresen kérünk lore updatet. Még a framek leíráshoz sem csinálnak történetet, miért?
stb, stb, stb.Azt, hogy te nem látod a hibákat a Te problémád nem az enyém.
PS, előző hozzászólásban elírtam:
LOS neked nem okozott gondot, mert te nem is haszáltad az RB/RJ-t LOSsal, ha használtad volna tudod, hogy már rég nem megy a felugrás. De ha menne is a pályák nagy része nem üres nagy tér, így rengeted ellenfélre nem hatna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Új Tenchnics A800 Bluetooth Hifi fejhallgató zajszűrővel.
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év magyar bolti garival! -
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest