Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.soma
senior tag
Sziasztok! Nem jártam még itt ebben a topicban, de most rákérnyszerültem, mert sehol sem kaptam választ.
Mit tudok azzal csinálni, hogy a játék minél több effektet kapcsolok ki, minél jobban butítom a grafikát, annál kevesebb százalékban használja ki a videókártyámat?! Void-ban 10% fölé nem ment a GPU usage úgy, hogy minden ki volt kapcsolva és low-on volt. Utána rámentem a Geforce Experience-ben a Warframe optimalizálására. Kb kicserélte a játékon belül az egész beállításos fájlt, de a grafot belőtte a legmagasabb beállításokra, minden bekapcsolva (vsync is). Utána mentem egy T1 capture-t és ott már több FPS-em és nagyobb GPU kihasználtságom volt, mint a korábbi low grafnak a lowján játszott játékban. Aztán kikapcsoltam ilyeneket, hogy PhysX meg Color Correction, élsimítás, és megint lement ilyen 40FPS alá Voidban..
Nincsen túl jó videókártyám, egy GTX 560Ti kicsit OC-zott változata. Arra tudok gondolni, hogy kifogy a VRAM-ból és onnantól haldoklik. Régen egy GTX 580-al játszottam, ugye az 1,5GB-os volt, ott nem tapasztaltam ilyesmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest