- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
na tegnap mentem egy t3 survit, 35 min-nél megkaptam a glaive prime blade-t, de még ugye 1 kell ezen kívül is. ill. kellett volna! beléptem a foundryba és látom aktív a build a glaive prime-nál.

pedig csak 1 blade-em volt, megnéztem jobb oldalt az anyagok listáját és ott is csak 1-et jelölt. meg survi előtt 1 sem volt és 1000% hogy csak egyet adott, direkt figyeltem mint a messiást.
de a foundry-ban a gyártásnál már azt mutatta hogy megvan mind a 2. gyorsan nyomtam is a build-et, többet én nem akarok ezzel szopni. elment mind a 10 cellem de nembaj.
azt vettem észre hogy máskor is mutatott már gyártható cuccot, pedig meg sem volt minden hozzá, furcsálltam is, de annyira nem figyeltem rá. meg néha olyan is volt, hogy volt catalystem de nem tudtam használni, azt írta a játék hogy nincs.
aztán kiléptem és vissza, és utána már engedte használni. gondolom ha kilépek meg vissza, akkor tuti glaive blade is csak az az 1 lett volna ami tényleg volt és nem engedett volna építeni.
elég fura bug....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs