Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollaz
tag
válasz
bandiras2
üzenetére
Nem neveztem meg senkit, mert nem akartalak pellengérre állítani. Mindig jön valaki, aki így gondolja, nem Te vagy az első. Remélem hamar megváltozik a véleményed sőt, biztos vagyok benne. Próbáld ki az RB-t, ha nem ragaszkodsz hozzá, hogy 30 mp-en belül akcióba keveredj.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
bandiras2
üzenetére
Jaaaa, hogy egy hét kőkemény játék után sikerült levonni a konklúziót?

@.Lnb: Demon's Souls-szal játszottam viszonylag sokat PS-en, az is a tipikus szadista game - ami csak szimplán magasra helyezi a lécet és tanít, nem pedig azért vágod földhöz a kontrollert, mert állítottak a képzeletbeli csúszkán a fejlesztők.
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
bandiras2
üzenetére
Én sem vagyok sem pro, sem pedig aranysasos, itt még nem vettem prémiumot sem, pont azért mert amikor gamelek, nem érzem hogy kéne! Erre most a kedves játékostárs leírta ezt a bugyuta teóriát, és mit lát az aki most kezdte el, hogy sz*r az egész, holott inkább beszélhetünk dilettánsságról

.LnB:
Gyakorolsz, kitapasztalod hogy kell célozni, fordulni, taktikázni stb, és egy idő után nem lesz kihívás, csak esetleg nagyobb tierben, természetesen mint minden játékban itt is vannak buta játékosok, de hol nincsenek
Véleményem szerint a brit gépek alacsony tierben tökéletesek a gyakorlásra, volt olyan meccsem ahol a kis Spitfire gépem szó szerint ementáli volt, de repült, és gyilkolt
Ha arra készen érzed magad meg velünk repülhetsz ha úgy gondolod, leginkább hétvégéken összeülünk, és pont kell egy 4. ember 
-
Revolit
senior tag
válasz
bandiras2
üzenetére
Legalább ne terjeszd már ezeket az "ötleteidet" (nem akartam csúnyábban fogalmazni) az új játékosok körében

Értjük, mostanában rossz csatákba rak, többször is kiakadtál miatta itt fórumon, de ilyeneket írni egy új játékosnak... Meg ha nem fizet akkor biztos szívás. Ez nem igaz. A War Thunder az egyik legkorrektebb mikrotranzakciós játék amivel játszottam. Ennél már csak a Dota2 korrektebb.
Mellesleg türelem rózsát terem. Én csomót játszottam tier1-ben, fejlesztgettem gépeket, legénységet. Aztán tier2-be már úgy mentem, hogy volt több gépem is. Azóta is ott játszok, pedig van már több tier3 gépem is. Tier2 gépeim fullra vannak fejlesztve, legénységeim is elég szép szinten vannak már. Nem kell egyből menni új tierbe.
-
JackFeryll
őstag
válasz
bandiras2
üzenetére
"Ha nem fizetsz, SZOPNI FOGSZ."
Bullsh1t.
Köze nincs a befizetett pénzednek ahhoz, hogy milyen retardáltakkal sorsol össze a gép.Ha fontos a győzelem akkor squadron-ban kell játszani. Jelenleg a premium és non premium felhasználók is 4 fős squadronban tudnak játszani. Így jelenleg nincsenek semmiféle hátrányban azok a userek sem akik egy fillérrel nem támogatták a fejlesztőket.
szerk: másrészt ilyen messze menő következtetéseket nem vonnék le egy hét játék után.
-
.LnB
titán
válasz
bandiras2
üzenetére
Pedig én ruszkikkal tuti nem leszek

Lehet úgy érvényesülni a játékban hosszú távon, hogy én nem szeretnék bombázóval harcolni? Kifejlesztettem egyet már, de az nekem nem jön be annyira. Inkább vadásznék
.Így az elején én már azon is meglepődtem, sokan azt nem képesek felfogni, hogy a földi járművek kilővése a cél.
(Gondolom később lesz más játékmód is) Komolyan van olyan, hogy 8-10-et én kilövök, és veszítünk. De nyugodt vagyok mert a hangulat és a játék tetszik nagyon. -
JackFeryll
őstag
válasz
bandiras2
üzenetére
Nincs szerencséd, van ez így.
Tegnap pl nekem is hasonló volt a win ratem, pár napja meg jöttek a 60k ezüst / 10k RP-s körök.@smisa
Nagy távolságból azért ritkán sikerül rakétával ölni. (bár nem szoktam gyakorolni mert ritkán repülök olyan géppel amin van)
Szemtől szembe szinte mindig talál. (több rakétát eleresztve)
Egyébként pedig kis távolságokon hatékony (nálam) pl 300 méteren.Persze van olyan videó a neten ahol kezdéskor felszállás után kilőtt valaki egy rakétát és eltalálta (vagy belerepült) az ellenség a pálya másik végén

-
Szőrös
veterán
-
PAtr0n
addikt
válasz
bandiras2
üzenetére
Szia!
1. Először is. Kicsit higgadj le, túl nagy elfogultságot érzek a soraidban. Ha egy moderátor idetéved, ne várj semmi jót.
2. Mikor hagytad el a biplane-eket, és mekkora Tierben játszol?
3. Hogy vannak összeválogatva a gépeid? Vegyes Tier, vagy csak 1 Tierből?
4. Pilóták vitality-je mennyire van fejlesztve? Kb. 50-től érezni igazán, hogy ér valamit.
5. WoT-al játszottál valaha? Ha a WT-s dolgok ennyire felhúznak, ott már kényszerzubbonyban lennél.
6.Végül. Hány csata van a hátad mögött? A biplane-ek egy vicc tanulómód, az utánuk következő gépeket már ki kell ismerni, és tudni kell őket használni.Én nem tapasztalok ilyesmiket amit te. De szerintem mások sem. Kíváncsi vagyok a válaszaidra.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Véleményem szerint a brit gépek alacsony tierben tökéletesek a gyakorlásra, volt olyan meccsem ahol a kis Spitfire gépem szó szerint ementáli volt, de repült, és gyilkolt
Ha arra készen érzed magad meg velünk repülhetsz ha úgy gondolod, leginkább hétvégéken összeülünk, és pont kell egy 4. ember 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)