- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
PAtr0n #10804 üzenetére
"Minden ágon (tank/repcsi), egy gépnek állandó fejlesztés alatt kell lennie. Ezt megállítani nem lehet. "
Ha mást kezdesz el fejleszteni, akkor kvázi megállítod azt. Tehát ez így ebben a formában nem igaz."Addig nem tudod bezárni a tech tree-t!"
Ebben most nem vagyok teljesen biztos, de ha nincs elköltendő pontod, akkor lehet engedi bezárni. Mintha egyszer már kerültem volna ilyen helyzetbe, hogy pont annyit szereztem, mint amennyi hiányzott. De nem mondom 100%-ra, meg amúgy is baromi ritka.(#10807) PAtr0n
RB-ben is tud stallolni/átesni a gép, csak mause aim esetén tényleg ritka. De aki ott is full real controlst használ, pláne joy-jal, annak simán megtörténik. -
SoulReaver
veterán
válasz
PAtr0n #10804 üzenetére
Na, hát ismét csak köszi a sok infót. Nekem ez így most elég tömény, de kezdem kapisgálni
A RB-t meg sem próbálom, ha ilyen sok mindentől szét megy a gép, mert túlságosan kezdő vagyok még
Egyébként Ab-ban is átesik a pilóta, de eddig mákom volt vele, mert magasban voltam és nem csapódtam sziklának.
Kitapasztalgatom lassacskán ezeket, de ha lenne lehetőség egyszer szakaszra, szívesen vennék egy két leckét
Köszi még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest