Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
fi:zi'k #10813 üzenetére
Nem jól fogalmaztam ezek szerint
1. Igen, bármikor elkezdhetsz fejleszteni mást, és abbahagyni a jelenlegit, de magát a fejlesztést megállítani nem lehet! Valaminek fejlődnie kell mindig....
2. ...éppen ebből kifolyólag addig nem zárhatod be a tech tree-t, amíg a kifejlődött gépet vagy meg nem veszed, vagy hagyod a búsba, és választasz egy másik gépet fejlesztésre.
Olyan szerintem nincs, hogy amikor pont annyi TP jön össze, hogy pont kifejlődik az adott cucc, akkor ne kelljen másik fejlesztést választani. Gondolj bele. Ha belekezdesz egy új csatába, az ott szerzett TP mihez fog íródni? Valahova íródnia kell.3. Persze, hogy át tud esni, ha full real controls-ra teszed. De miért is tennéd arra? Ahhoz nagyon fanatiknak kell lenni! Főleg ha AB-ban csinálod ugyanezt.
A lényeg hogy az alap RB beállítással nem fog átesni. Vagyis átesni át fog, de dugóhúzózni sose, mert az instruktor kiszed belőle nagyon gyorsan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Bittorrent topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Parfüm topik
- Gitáros topic
- Honda topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest