Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

Azt hiszem kijelenthetjük, hogy ebbenb a játékban leplezetlenül bele van nyúlva.
    A kalapos/különleges kötvényem az volt, hogy legyek 1-2 helyezet 4 csatában. Nos 3 nap és 43 csata alatt egyetlen ilyen csata volt, úgyhogy megváltoztattam nem kevés SL árán (egyik lehetetlen után a másikat dobta) harci sasra, 6 csatát menjek amiben van 6db légi killem.

Mi történt? Na mi történt??
    Volt egy meccs, ahol NULLA elért eredményem volt, volt egy meccs ahol 3 kill és vagy 6 assist jött össze, és amikor azt hittem jobban nem tud bosszantani, akkor tudott rá lapot húzni : 5 kill, 3 assist és a második helyen végeztem.

Igen, mind a 3 assist szerintem jogos lett volna kill-nek is, és igen, 43 csata óta nem lettem második, de most, hogy megváltoztattam a feladatot szinte rögtön sikerült. De három meccs után a feladattal még mindig 6/0-án állok. Ez véletlennek már túl durva lenne.

Nem mellesleg ma T2 sem lesz megcsinálva, mert 6 bázist kéne kibombáznom (jelenleg ez AB légicsatában kb lehetetlen) és már csak GE-ért tudnék változtatni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés