Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Kipróbáltam azt a T3-as küldetést, hogy semmisíts meg 10 bombázókat, és megcsináltam.
Tudjátok te mennyi faxgépet kellett ezért üdvözölni?
Természetesen sokkal nehezebb mint elsőre gondolná az ember, mert :
1. Magasan kezdenek, vadászgéppel felevickélni oda kihívás
2. Rengeteg reptérbirtoklást kaptam, ahol 1-1 volt az egész játékban
3. Valamilyen okból kifolyólag a kilőtt bomberek nagyobbik felére csak assist járt furcsa módon. Bezzeg mikor 15 assist kell, akkor az nincsLaza 1 óra 25 perc volt lehozni, a P47-esekkel vadásztam rájuk (ebben a BRben rengeteg csatarepülő van a 4db csatarepülő kilövése lényegesen könnyebb) és mindezt úgy, hogy a végére már optimalizáltam. Konrkétan 2×2 gépre bontottam a P47-eses presetemet, és még kettőn crew lock volt, kettővel nyomtam.
A tanulság az, hogy két gép tök elég a presetbe, a bomberek az elején kerülnek elő, utána fölösleges is a meccsben maradni, nekem csak azért nem volt mert vadásszal 100 kill is kell. Valamint az is a tanulság, hogy sokkal nehezebb mint amilyennek látszik. A fronline, légicsapás barátok, olyan meccsekben akár két bombert is ki tudtam lőni, reptér birtoklásban gyakran egyet sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest