- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Személyes véleményem, hogy a Win7-nél jobb Win nem jött ki, a 8-nál kezdődött a hanyatlás, ami a felesleges innovációkat és újításokat illeti. Lásd csempe erőltetés, start menü elhagyás, amiből ugyan visszatáncolt a Microsoft, de hülyék lettek volna nem behódolni a feldühödött felhasználóknak.
Win 10 érdekes egy jószág, nem mondanám rossznak, a 8 után felüdülés, de szintén "újítottak" benne egy rakás dolgot, amit nem kelett volna, és ami mondjuk nálad letisztultságot jelent, az másnál nem feltétlenül igaz.Számomra az MS Win csúcsa a 7 volt, most ne arról beszéljünk, hogy mennyire driverezhető, meg mennyire "önálló" rendszer a 10, nyilván előrelépett, de sok embernek, köztük nekem is, bőven maradhatna még 20 évig a 7-es.
Az erőltetett fejlődés legjobb példája az MS-nél, a rosszabbnál rosszabb és átláthatatlanabb Office csomagok, bent a cégnél napi szinten püföljük az Excell-t, anno a 2007-re mondtuk azt, hogy mennyire egy fos lett, most már a 2013 után visszasírjuk. Instabil, zabálja a hardvert, és logikátlan a menürendszer, mi hol van, stb, egyszerűen nem tudom megszokni.
Anno amikor a cég áttált egyszer 2000-ről XP-re majd onnan 7-re, nem volt ennyi negatív visszahang, mint most 7-ről 10-re.Értem én hogy fejlődés, de én úgy érzem érdemi fejlődés csak a 7-esig volt, azóta csak erőltet az MS sokmindent, tök feleslegesen, ha van is felejsztés azt az átlag user észre sem veszi.
No offense, csak egyéni vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged