- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
A V betűvel tudsz lövészt váltani. Bombázón próbáld ki, ott pl be tudsz ülni a hátsó lövész helyére és irányítani azt. Bár a legutolsó patch-al, azt is elcseszték.
A numerikus billentyűzeten az 5-ös az alaphelyzet. A körülötte lévő számok értelemszerűen eltolják a cam-ot.
-
Delta×
senior tag
Továbbá lenne még 1 új kérdésem !! hogy tudom azt csinálni hogy a repülő pályáváltoztatás nélkül szétnézek a repülő körül ?
-
Delta×
senior tag
Valaki tudna adni pár tippet ?
Aza aproblémám hogy körülbelül 2 sorozat és már szakad is szét a repcsim... holott volt hogy én 3 percen át lőttem egy rohadk bombázót de az nem is törődött velem mintha nem is sebeztem volna meg...
Mit kellene vennem ? Illetve mit érdemes a crew menüben bővíteni ? Vitality + stamina ad arra hogy tovább bírja a szerencsétlen gépem ? -
SipiBcs
őstag
-
lofagi
addikt
Leszedtem én is ezt a játékot, illetve csak a klienst sikerült lehalásznom. Maga a program nem kezd el tölteni. Nem mennek a serverek vagy valamit be kellene állítanom? Esetleg a routeren forwardolni kell a klienst? 6,6 gigát le is kell tölteni, én meg itt csak húzom az időt!
Valaki esetleg tudna segíteni?
-
GaburroSan
aktív tag
-
olcsii
aktív tag
Csökkent a gépek bevétele
-
SipiBcs
őstag
Másnak sem ment a játék és a warthunder fórum a késdélutáni és az esti órákban?
-
SipiBcs
őstag
Szia!
A MENÜ alatt találsz tutorial-okat, azokból sok mindenre fény derül.
Egy - egy gépet ahogy fejlesztesz, kapod hozzá a lehetőséget, hogy megvásárold a fejlettebb, erősebb lőszert. Ez olyan nagyon sok mindent nem változtat, de a gyújtó lőszer látványos!
Létezik egy olyan lehetőség, hogy ha az egered középső gombjával kijelölsz egy célt, akkor a jobb klikket lenyomva ráközelít a kamera az ellenségre, bárhol is van hozzád képest. Ha ekkor pontosan rálősz, nagyon kevés vagy jóval kevesebb lőszer is elég bele, ha pontos vagy.
Forduló gépnél a jelző négyszög elé kell lőni egy picivel. Ilyenkor a legsérülékenyebbek a gépek. Egy sorozattal ki lehet szedni a pilótát.
4-es alatti szinteken az USA és Angol gépek a legjobbak szerintem. 6-7-es kasztban a német gépek most kifejezetten zúzósra sikerültek. Az orosz repülő tankok meg nehezen esnek le és szerintem OP fegyverzetük van.
Sajnos a játék ballance rendszere néha hihetetlen dolgokat tud produkálni. Néha bedobál olyan játékban ahol sugárhajtóműves gépek ellen kell mennem 7-es szinttel, néha viszont a messer-ekkel zúzom a kétfedeles angol gépeket.
-
grex4
aktív tag
köcce a választ.
Játszottam már ilyen arcade repcsis játékkal (Combat Flight 2002 talán) és a reticklét célzom és elég gyakran találok is de akkor is rengeteg lőszer kell mindenkibe, belém meg elég 3. Valszeg gyújtóval lőnek vagy ágyúval ami nekem még nincsen. Legénységnél mire kell pakolni? Vadásznál gondolom arcade stílus esetén magára a gépre de azon belül melyik a legfontosabb? Ha van turret akkor érdemes annak a legénységét tuningolni?Nem tudtok valami OP gépet alacsony tierben vagy melyik class-t ajánljátok kezdőnek?
Brit ágon bohóckodok még mindig a T4-es Spitfire-el, próbáltam a bombázót is de azzal nem sokat lehet a csatához hozzáadni. Nomeg elkezdtem a Japán ágat, tetszik hogy van nekik saját lövészük és még bombát is vihetnek magukkal csupán ezt az ellenség is tudja így mindenki engem támad először. Nézegetek stream-et is, próbálok onnan el lesni pár fogást, ott látom hogy némely gépnek egy ágyúja/géppuskája van és gyorsan lő nagyon. Ezt csak azért hoztam fel hátha nem előnyös a több gépágyú és azért kell az ellenségbe jóval több skúló...
-
olcsii
aktív tag
Sziasztok. En is elkezdtem korabban jatszani! Aki wotozik mindenkepp ajanlom mert itt jol erezheti magat es lebyugodhat
jo a jatekelmenye. 6. Szinten vagyok bar az alap repcsikkelszeretek menni a legjobban
-
Máté94
addikt
Eléjük kell lőni, vagy ahogy a reticle mutatja, amikor elég közel érsz egy másik géphez.
Tankra, hajóra bombázó kell, meggymagköpködővel ezeket te nem fogod megsemmisíteni.
Ha kevesen vagytok a sorban így is, úgy is be fog dobni nagyobbak közé. -
grex4
aktív tag
sziasztok.
2 napja tettem fel a játékot és nem nagyon értek pár dolgot.Hogy kell lelőni egy gépet? Én 2000ből sem találom el ők meg egy sorozattal kiszednek.
Melyik lőszer tipus kell? Sima AP mért nem elég light-medium takokra? Hajókra mi kell?
Mi lesz ha az adott géppel megvan a sokszázezer xp? (végig ér a csík)
Ha 1-2 tierben akarok gyakorolni mielőtt feljebb lépek, akkor én azt hogy tudom kivitelezni? (hiába dugtam el a T3-4es gépem, bedobott attól még szerintem)Nem igazán van használható leírás a játékról sehol sem, most a skillek leirása meg a lövedék leírása nem ér semmit, elkerülő technikákra, támadó technikákra, mire melyik lőszer kell ilyesmi leírás kéne. World of Tanks-ozom egy ideje ott érdekes mindenre van értelmes leírás.
Brit ággal megyek és most lett meg a 4es Spitfire.
-
Kobe
veterán
válasz
Plasticbomb #175 üzenetére
sajna hiába állítom be hogy az nvidian fusson, mindig az inellel indítja el
-
[CM]Crusher
senior tag
Sziasztok!
Fantec gyártó a War Thunder-el kooperálva, most egy közös akciót hirdetett, miszerint most minden Fantec GHS-U71 7.1 fejhallgatóhoz ajándék kupon jár, 1,000 Golden Eagles értékben. Az információk szerint limitált darabszámban érhetők el a kuponnal ellátott fejhallgatók. Ha bárki, bárhol is venne ilyet, érdemes a rendelés megjegyzésében feltüntetni, hogy ezt a verziót szeretné.
Fantec fejhallgatót árusítók listája: [link]
-
Kobe
veterán
Hali
nincs valakinek valami tippje mitol futhat borzaszo gyengen a jatek a notimon ? 2 gbos nvidia 540m 4 g memo, core i5 proci es 1366 medium-low beallitasok mellett 18-26 fps kozott ingadozik, ahhoz kepest hogy a jatek grafikaja baromi ronda.... A battlefield 3 meg ami igazi izmos grafika, rohogve megy 40+ fpssel jo beallitassal.
-
John_Doe
senior tag
We have added one premium plane of the Rank 1 for every country.
USA — Thach's F2A-1 Buffalo;
Germany — Marcolin's CR.42CN;
USSR — Zhukovsky's I-153-M62;
Britain — Tuch's Gladiator Mk.II;
Japan — Hagiri's A5M4.You will automatically recieve only one of them after your first battle for the desired nation. Choose your first battle carefully!
Vagyis az első csata után az adott nemzetnek megfelelő 1es szintű gépet kapod a fenti listából, de csak 1et nem szerezheted meg mindet.
-
rollaz
tag
Az ingyenes premium repülőgépről nem is beszélve.
-
SipiBcs
őstag
Elég komoly patch érkezett ma.
- Grafika javítás
- Hang javítás
- Új repülők
- Új mappok
- Meghívottak után +50 Golden Eagle
- Új tutorial
- Bugfix -
törölt tag
válasz
GaburroSan #165 üzenetére
Csak kiírta amikor megkaptad nem?
-
GaburroSan
aktív tag
Bazzeg!!! Tegnap kaptam 1 gifted japcsi duplafedeles gépet!! De miért??? A kreditszorzója és érdekes! 30%+30%+30%!!!
-
RAiN91
őstag
Hmm köszi megpróbálom, amatőr vagyok még
Fegyvernek fighter esetén itt is olyan nagy jelentősége van mint Wot-ban? -
RAiN91
őstag
Ha bombázóval megyek, és megnyomom az F6-ot, akkor miért nem én lövök a hátsó emberekkel, miért automatikusan lő? Tutorialban nem erről volt szó.
-
rollaz
tag
válasz
GaburroSan #159 üzenetére
Annak idején a "Fókát" vettem meg pakkban, a hozzá kapott goldból pedig a LA5-FN-t. Szerintem van értelmük, jókat farmoltam velük. Mondjuk HB-be már csak előbbivel megyek be.
-
GaburroSan
aktív tag
Szasztok! 1 kérdés! A prém repülőknek van értelme? most akciós az áruk is! De ahogy láttam T1-2-3-ast nem is nagyon érdemes erőltetni! Alacsony a kredit szorzójuk!
-
törölt tag
Én is az összes sast elnyomtam, most 6 repcsit tudok bevinni egy csatába.
-
SipiBcs
őstag
ITT elég részletesen le vannak írva a dolgok.
Egyszerűsítve: lősz, XP-t kapsz és lion-t! Ez utóbbival fejlesztheted a meglévő gépek fegyverzetét és vásárolhatsz újakat, az XP-vel szintet lépsz és hozzájutsz a fejlettebb repülőkhöz. Két szintenként új csoportba rak, akkor "elvileg" az azonos szintű és tudású gépekkel csatázhatsz.
Eleinte az Arcade módot erőltesd. A Historic Battle életszerűbb és nehezebb.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Valaki leírná a játék rövid lényegét, mert nem találtam semmit róla magyarul
Gondolok itt pl. olyanra, hogy milyen repülők vannak (mint tankban TD, heavy, arty stb..), és mit kell csinálni, foglalni, vagy csak lőni az ellenséget? Jelenleg valami 1-es repülőm van, de nem értek semmit csak úgy repkedek -
-
Doomgiver
aktív tag
Egy jó egérrel nem is rossz szerintem
-
-
Imilenni
addikt
Túl sokára gyűlik össze a csapat...nincs mindíg időm kivárni hogy össze jöjjön egy csapat oda..ezért megyek ált. a sima csatában...
A másik, hogy mindig az orosz oldalra tesz, amit utálok és persze nincsenek ott, jó gépeim még...pedig ált. a németekkel "indulok csatába". -
Imilenni
addikt
Szép estét
319 lejátszott meccs után kíváncsi vagyok hogy..hogyan teljesítek.
Tudnátok segíteni? Nyugottan noobozzatok meg mindenMindössze kíváncsi vagyok hogy érek-e valamit a játékon belül.
-
miresz
veterán
Baromira tetszik a játék,végre valami normális repülős játék. A játék motorjaán lehetne még mit faragni,de legalább már 4 magra skálázódik. A játék grafikája is jó,szépek a gépek. Én a Szovjet vonalat fejlesztem,jelenleg 6-os szinten vagyok. Esetleg valahogy lehet úgy játszani,hogy,magyarok egy csapatban legyünk?
-
törölt tag
Nem is szóltatok, hogy 5x-ös first battle win van a hétvégén
-
törölt tag
Egyszerűen bármit csinálok, nem nyerünk
Kaptam már top bombert, top kill-t, de hiába.. mindig a rossz csapatba tesz... vagyis nem mindig, van már 5 gold, de meguntam, megyek inkább wotozni -
John_Doe
senior tag
Nekem csak az lenne a kérdésem hogy itt mikortól számít a nap mert ugye wot-ban reggel 7-től. A hír ugyanis úgy szól hogy:
This Sunday from 16 p.m. to Monday 6 a.m. GMT
vagyis Vasárnap este 6-tól Hétfő reggel 8-ig. -
myckey
veterán
válasz
Imilenni #118 üzenetére
400 lesz az,ha Vasárnap és Hétfőn is le lehet tolni.
1st victory a day — Best Sound — you get 25 Golden Eagles
2nd victory a day — Best Technology — you get 25 Golden Eagles
3rd victory a day — Best Game Developer — you get 50 Golden Eagles
5th victory a day — Best Game — you get 100 Golden Eagles -
myckey
veterán
javítom magam.
holnaptól,azaz Vasárnaptól él az akció -
myckey
veterán
Jött a levél,hogy a szombati-vasárnapi-hétfői napokra az első 4 győzelemért,aranyat kapsz a játékban.
--25-25-50-100 golden eagles.--bezsebeltek egy pár díjat,ennek örömére jutalmaznak minket
aki teheti használja ki
-
Doomgiver
aktív tag
UP! hogy visszataláljak
2 haverommal év eleje óta toljuk és valami eszméletelen f*sza cucc ez a Tündér játék
( IL2, Wings of Prey és társai megvoltak
) Durván élvezhető..
-
zedeRIP
tag
válasz
Unbaised-Ben #1 üzenetére
Megalakult a legnagyobb Magyar Clán akit érdekel PM-be keressen meg és megadom az elérhetőségeket sok hozzáértő szakik vannak akik segitenek eligazodni a játékban..
-
törölt tag
Gyün valaki játszani? Van pár órám...
-
SipiBcs
őstag
Nem találtam itt a topicban, ezért megosztom: hivatalos Magyar nyelvű War Thunder Fórum!
Pár okosságot ki lehet böngészni belőle! -
e!ght
csendes tag
Itt pedig egy két órás videó kezdésnek ha valakinek kérdése van, egész jó: http://www.youtube.com/watch?v=fvryGq7ou5c Nekem sokat segített.
Választ ad a melyik nemzet a nekem való kérdésekre is talán.
Nagyon jó játék, én pár napja nyomom, jelenleg közelítek a tier6-hoz. Akinek van kedve esetleg menni pár kört squadban, az vegyen fel: FlyingCamper
-
myckey
veterán
válasz
#21346560 #100 üzenetére
én meg csak Szovjetezek.
jelenleg 0-1
2-3
4-5 szinten nyomulok.
Többnyire Attacker géppel,de van pár Fighter is meg 1-2 Bomber.
Nekem 5 gépem van.De ezeket alig-alig használom ki
Többnyire mindig szétkapják a földi egységeket.egyébként mehetnénk majd pár kört közösen is Runo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged