Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
Akit érdekel DCS széria több tagja -70%-os steam-en.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Mediumban meg merem kockáztatni, hogy hozna 40 körül ami azért már bőven jó, és nem is lenne randa a játék. Minden esetre, nem lesz rossz choice az a lapos ha megveszed

-
Stauffenberg
nagyúr
Nálam a 28-30 fps még nem elég gyors, bár tény, hogy az már úgy alakul. Viszont kíváncsi lennék, hogy közepes beállítással, néhány spéci effekt kikapcsolásával mit hozna.

Asztalin nálam is ki van húzva maximumra a grafika és hozza a tempót (50-60 fps stabilan), pedig a World of Tanks közel sem megy ennyire jól, azzal közepes és max között van beállítva és úgy hozza a 40 fps körüli minimumot, de eléggé ugrál 40 és 60 fps között, látszik, hogy a WoT nem képes kihasználni a többmagos CPU-kat, ami így 2013-ban már nagyon gáz (de még 2010-ben a béta idején is enyhén vicces volt).
-
PAtr0n
addikt
Nagyon nem egy kategória a GTX660M és a HD8730M
De támpontnak nem rossz!Stauffenberg:
Ezekkel a beállításokkal fut az asztalin, stabil 45-50fps-el. Notin az alább írt konfiggal még épp játszható, 22-26 fps-t produkál.Esetleg még hasonlítsd össze az én iGPU-mmal, nekem úgy tűnik, azért a tied erősebb valamivel:
notebookcheck
Nem jósolok többet a fenti beállításokkal 28-30fps-nél. Azért az már játszható kategória szerintem! A CPU-d elég lesz, attól nem kell félni. -
Stauffenberg
nagyúr
A proci teljesítmény ahogy nézem az enyémnél kicsit gyengébb lesz, de nem sokkal. Viszont a tiédben lévő GPU messze megveri a 8730M-et (inkább a nagyobb tesó 8790M-mel van párban). Azért ha már közepes grafikára belőve elmenne a leendő vason, az már elégséges lenne. Amúgy is inkább asztalin játszom, csak ha utazgatok, nem vagyok otthon, akkor is jól jön esténként megpihenni és játszani kicsit.

Azért jöhetnek még ilyenek olyanoktól akik a korábban ismertetett vashoz közeli hardveren tolják.

-
rollaz
tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Igen, én.
i5-3210M, GTX-660M, 6 GB RAM.Maximum beállításon 55-65 FPS közötti értékekkel, proci terhelése 52-54% között.
Remélem sikerült támpontot adnom. -
PAtr0n
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Na a te kedvedért ma mindent megteszek, hogy a végére járjunk ennek
Azt hiszem 3.0 Ghz-ig emeli a Torbo Boost... de majd ezt is megnézem.
Majd jelentkezek, ha megvannak az eredmények! -
Stauffenberg
nagyúr
Igen, én is ez alapján akarom összehasonlítani. Milyen i7-es CPU van a gépedben? Mert az sem mindegy. Meg az sem, hogy Turbo Boost mellett meddig megy el az órajel.

Meg szólj ha esetleg kipróbálod a WT-t a notidon.

Mondjuk a WoT is érdekelt, de az ugye inkább CPU-ra éhes, illetve az órajelre, mert csak egy szálon fut. Attól kicsit tartok, hogy sovány lesz neki a 2.8 Ghz maximális órajele amit az i5-3337U tud turbo boost mellett. A GPU viszont szerintem nem lesz annyira gáz, az még a GT640M-et is előzi egy hajszálnyit.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Én notin még nem próbáltam, nekem egy ASUS N53SV van (i7 2.0Ghz, 8G RAM, NV GT540M), viszont azon a WoT full közeli grafikán fut átlag 23-28 fps-el.
Itt lecsekkolhatod a HD 8730M grafikai eredményét, különböző játékoknál, így talán könnyebb lesz viszonytani:
Szerintem ha kötsz egy kis kompromisszumot, akkor is el fog futni 35 fps körül, és az már bőven játszható. Szerencsére a WoT-nál sokkal jobban optimalizált játék.
-
Stauffenberg
nagyúr
Játszik valaki laptopon? Most az asztali gépem mellé vennék egy laptopot és gondoltam megpróbálom belőni, hogy miként futhat majd.
Amúgy így nézne ki a gép:
Core i5-3337U
Radeon HD 8730M 2 GB
4 GB 1600 Mhz RAMAzt már tudom, hogy az ajánlott meg minimum gépigényt felesleges nézni, szinte soha nem ér semmit. Ezért gondoltam aki játszik laptopon az leírhatná milyen részletesség mellett és milyen vason (meg persze, hogy mennyire folyamatosan fut).
-
raggg
senior tag
Kezd egy kicsit bosszantóvá válni hogy minden 3. halálom amiatt van, mert egy társam ledarálja a gép szárnyát. :-/ Volt egy 10 légigyőzelmes köröm Hurricane MKII-vel, annak is így lett vége..
-
PAtr0n
addikt
Na ez az amit pontosan én sem tudtam, köszönjük az információt!

Az elrendezésed meg logikus, érdemes így rendezni őket!A bázis kibombázós dolgot nem tudja valaki hogy működik pontosan? Mert olyat már láttam, hogy a bázis jel pl. már csak félig volt színes, tehát valahogy fogy az "élete", csak nem értem mivel kell ezt elérni? A kifutót kell bombázni? Vagy a melléképületeket?
bob.zxr:
És ezt mind HB módban? Idióta. Ha az alakzatban való repülést akarta gyakorolni, miért nem szól előtte?
Tegnapelőtt én is megköszöntem egy idióta csapattársnak, hogy összeakadtunk, mert üldöztem egy gépet heavyvel, ő mögöttem volt, az meg ugye evidens hogy nem látok hátra, szépen fordulás közben leszaggatta a szárnyamat
-
BoB
veterán
Ma egy hülyegyerek azzal játszott felszállás után hogy minél közelebb repüljön hozzám. Persze letörte a szárnyamat. Eredmény: ez lett a duplázós csata, 0 pénz 160xp

-
woryz
senior tag
Hogy kell zuhanóbombázóval játszani? :/
-
SipiBcs
őstag
Tipp (esetleg) a kezdőknek:
Nem feltétlen így jó, de én ezt alkalmazom. Minden nemzetnél van 4 vadászom és egy bombázóm betéve a slotokba. Ha új gépet veszek, akkor az első négybe teszem a fighter és heavy fighter gépeket, az utolsóba a bombázókat. Így a fejlesztett legénységem nem vész kárba. Lásd: a bombázó gunnerjeit ha fejleszted, az a következő bombázónál is megmarad.Ha olyan játékostársal játszom, aki alacsonyabb szintű, mint én, akkor a kisebb gépeket mindig ugyanoda teszem vissza, ahol régebben játszottam velük, mert így nem kerül pénzbe a be ill. a visszahelyezésük. Ha másik slotba teszed, akkor azt a legénységet is ki kell képezni rá, tehát fizetned kell érte.
-
BoB
veterán
1. Majd arra figyelj hogy nem mindegy hány képzett lövész van és hány lövész kell ténylegesen a gépre mert alapból csak egy van, amíg nem lesz képzett amennyi kell sokkal szarabbul lőnek
2. nemtudom de nem is lényeges mert mire eljutsz odáig hogy a géppel már nem lehet xp-t szerezni már rég több szinttel feljebb vagy
-
BoB
veterán
1. Akkor buktad ha csak egyszemélyes géppel repülsz azon a garázshelyen -> még mindig adhatsz bombázót nekik
2. Akkor már nem szerzel azzal a géppel xp-t -> nem fejlődik az xp sem a fióknak (ami lényegtelen), sem a nemzetnek(#471) PAtr0n: szerintem te kevered ezt a játékot a world of warplanes-el
-
woryz
senior tag
Most akkor mi a helyzet a legénységgel? Ha sima vadászom van, gonolom, akkor abban egy ipse űcsörög, aki a pilóta, de ő akkor lövész skillt nem is tud szerezni? Vagy most mi? Ha növeletem egy ilyen gépen a gunner skillét akkor buktam a skill pontot?
Valamint mi értelme van, hogy maximalizálva van a gépen szerezhető xp? ha azt elérem akkor mi lesz?

-
PAtr0n
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Igen az is kellemes, eddig csak fighterrel téptek ketté. Azt utálom amúgy a legjobban, amikor a szűz repcsimről egy jól irányzott sorozattal leoperálják az egyik szárnyat, vagy éppen a farkat. A legszebb halál az amikor már annyira elvérzik a gép, hogy már nincs egy ép porcikája, és már fent se tudod tartani, olyankor stílusosan ki szoktam ugrani, és hagyom az örök vadászmezőkre süllyedni.

Jahh mondjuk a leggenyóbb halálok közé tartozik még a "pilot knocked out"
-
raggg
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Amúgy igen, szimulátoros reflex. Néha azon kapom magam, hogy túlságosan óvatoskodom, nehogy túlterheljem a szerkezetet, aztán rájövök, hogy ez egy arcade játék, ahol a gépeknek sokkal nagyobb a tűréshatáruk...

Haha, dettó.

-
Stauffenberg
nagyúr
Én arcade-ban igyekszem úgy összeválogatni a gépeket, hogy nagyjából egy szintben legyenek, mert az gáz ha ellövik az összes normálisat, te meg ott maradsz egy olyannal, amire elég ha ránéz az ellenség és rögtön lepottyan.
Amikor Brit vonalon meglett a Spitfire azt inkább csak HB-ba vittem addig amíg fel nem hoztam arra a szintre még 2-3 másik vasat, mert arcade-ban ha lelövik szegényt, akkor csupa olyan géppel maradok ott, amivel semmi esélyem.Amúgy igen, szimulátoros reflex. Néha azon kapom magam, hogy túlságosan óvatoskodom, nehogy túlterheljem a szerkezetet, aztán rájövök, hogy ez egy arcade játék, ahol a gépeknek sokkal nagyobb a tűréshatáruk...

(#471) PAtr0n: Nálam meg a Beaufort járt úgy pár napja, hogy az egyik légelhárító lövedék ketté tépte az egész törzset a szárnyak mögött nem sokkal. Éppen a bombavetőben kémleltem, amikor elkezdett pörögni a világ körülöttem, mondom mi a tosz, átváltottam külső nézetben és azt látom, hogy a gép farokrésze versenyt fut velem a föld felé...

-
PAtr0n
addikt
Az oké, de ha új gépet akarsz venni, akkor már inkább érdemes aranyér(t) toborozni új legénységet, mint mindig cserélgetni őket. Legalábbis szerintem, túlságosan rendmániás vagyok

Stauffenberg:
Aha értem. Az enemy bombázók érdekes állatok, néha nem értem milyen meggondolásból támadják ezer x méteren a repterünket mert borítékolható hogy pikk-pakk leszedjük. Én legalább 4km magasból szoktam csipegetni az AA-kat a repterüknél, mondjuk múltkor szopóroller volt, túlságosan lelassultam kábé 180km/h-ra, és két kibombázott AA után az egyik egy lövésre leszaggatta a jobbos szárnyat
Jut eszembe, sima arcade módban ugye általában egyszerű a feladat, de mit ért azalatt, hogy "destroy enemy base"? Mivel tudod legyakni teljesen a bázisukat? Mert múltkor kibombáztuk az összes légvédelmi ütegüket a kifutónál, még 1 gépünk le is szállt, de nem történt semmi.
-
raggg
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Szimulátoros reflex, vigyázni kell a gépre.
Én is ilyen esetekben szoktam hazavinni... van az a hegyes-völgyes pálya (nem tudom a nevét, de sok a felhő meg a hó
) ott általában elég közel vagyok a reptérhez hogy hazavigyem a gépet. Na meg elég alacsony rankon vagyok, inkább a hurricane-nel nyomom végig, minthogy visszaálljak a kávédarálókra. 
-
Stauffenberg
nagyúr
Úgy értettem a saját reptér közelében folyó csatát, hogy mondjuk elválasztja például egy hegy. Átrepülöd, aztán már kezdheted is az ereszkedést a reptérre. De egyébként sokszor rámegyek a bombázókra is amik a saját repterünket támadják ha esetleg pont a közelben vagyok és olyankor megesik, hogy nagyokat harap a szárnyamba a lövészük. Öngyilkosság helyett inkább leszállok és megjavítom.

Persze lehet, hogy én vagyok hülye.
De akkor is szeretem minél tovább húzni az adott géppel, persze csak ha nem vesz el feleslegesen sok időt a javítás. Ha HB miatt amúgy is ki van húzva a javítási sebesség skill, akkor meg főleg gyorsan megy. -
PAtr0n
addikt
Próbálj meg rendes fighterrel menni, azok sokkal fordulékonyabbak. Nem rég húztam a japókat 5-ös szintre, már ott is vannak jó gépek. Sőt a 2-es fighterük is igazi darálógép (KI-10 talán, ződ festéssel), igaz nem sebez sokat, de sok a skulója, meg rohadt gyors/fordulékony. Azzal volt múltkor egy jó köröm, 8 gépnek lett annyi.
A németeknek is biztos van olyan fighterük ami darál. Ki kell próbálni minél többet
bob.zxr:
Félreírtam. A gép megmarad, új legénységre kell költeni sast, mert mindig átképezni hülyeség. -
BoB
veterán
Miért kellene megválni gépektől? Ez nem a wot meg wowp, itt megmaradnak a repülők. Vagy ha arra gondoltok hogy arcade -be több repülőt tudtok vinni egy csatába az más. Szerencsére aki csak HB-zik annak semmi értelme hangárt venni, erre se kell költeni.
(#463) Wans: "maga a fejlődés nincsen olyan szorosan a pénzhez kötve."
Végülis prémiummal csak dupla olyan gyors a fejlődés

(#465) Wans: JU-88 nem egy vadászgép persze hogy nem jó légiharcban

-
Wans
aktív tag
ütni fogják szerintem, mert már most van amelyiket az amik közül jobban lehet irányítani, mint a legtöbb német gépemet. egyedül ami elfogadhatóan tud repülni az a bf 109-esem, a többi olyan, mint a csuklós busz. xd csak a tűzerejük a hatalmas, de hiába, ha alig tudok rá fordulni az ellenre. pl most az egyik ju88-as attackerrel, amit most kaptam. vmi olyan ágyú van rajta, amivel, ha belelövök az ellenbe 2-3x, akkor az atomjaira hullik, de hiába, ha csak ritkán tudom célba venni a másikat vele.
-
PAtr0n
addikt
Szép eredmény!

Azt én is észrevettem, hogy jobban fordulnak a komolyabb gépek, na meg a tűzerejük se piskóta. Így van, hangárra érdemes áldozni, ha nem szeretnél megválni olyan gépektől amikkel már sokat fejlődtél, és esetleg már kvalifikálódtál is.
Miért ütnék a német gépeidet? ha majd te is arra a szintre fejlődsz a németekkel, hidd el lesznek ott ütős vasmadarak! Szerintem ez a game sokkal jobban balanszolt mint a WoT, azonos szintű repcsik, kábé ugyanolyan jók, csak valakinek ez jön be, valakinek az.
-
Wans
aktív tag
beálltam apám accuntján az amikkal egy körre. mit ne mondjak van különbség a 3-4-es c. level és a 6-7-8-as c. levelek között.

amit észrevettem, h az ami gépek sokkal jobban fordulnak és a tűzerő is egészen nagy, lehet ütni fogja a német gépeimet.
az aranysasokkal én is gondolkoztam, hangár kéne nekem is, de következő 500-ba kerül. kb sztem csak arra érdemes költeni és ilyen szempontból jól van megcsinálva a játék, h maga a fejlődés nincsen olyan szorosan a pénzhez kötve.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Nem is értem miért harcoltok ti a reptérnél?
Én 1 kezemen meg tudnám számolni, hányszor zajlott ott nagyobb csata. Persze 1-2 zuhanó, meg vadász néha arra téved, de általában leszedjük seperc alatt őket.
Tegnap rá voltam kattanva a bombázásra, már kezdek ráérezni az ízére, most kapta meg a nagyobb védelmi géppityukat, plusz összegyűlt annyi fejlesztés, hogy tudtam kvalifikálni a személyzetet (basic qualification), így kaptam nem kevés bónuszt 1-2 képességre. Pl. a gunnerek pontosságára +22 pontot, ezen kívül még 5 másik dologra kábé ugyanennyit. A köv lépcső azért jóval messzebb van, de nem lehetetlen összeszedni, pláne nem aranysas-al, ami ugyebár pénz
Eddig még nem költöttem a játékra, de helyet a hangárban tuti venni fogok, szerencsére annyira nem pénzéhes a játék mint a WoT.Ja és egy élmény a végére: 1-1 tankunk maradt a végén, demár 2 forduló óta nem tudtam kibombázni, és a csapattárs sem. Fogtam, és 4300m-ről bele kamikazéztam magam a tankba.
Tudom nem volt túl elegáns, de legalább nyertünk 
-
Stauffenberg
nagyúr
Ezért is mondtam, hogy ami a taktikailag helyesebb döntés. Ha túl messze a reptér, akkor én sem töröm agyon magam, hogy nagy nehezen visszamenjek ha van még más gépem játékban. De sokszor a saját reptér közelében folyik a harc, olyankor nem nagy kitérő. Meg jó érzés látni a végén, hogy mennyit repültem egy adott géppel, ami akkor jó ha az adott gép annyit repült, amennyi ideig az egész meccs zajlott.

-
PAtr0n
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Arcade-bam sose gondoltam volna ilyesmire. A végsőkig küzdök, olyannyira, hogy ha zuhanásra sebesítenek, kiugrok, és duplacukaharával ejtőernyővel a hátamon még kettérúgok a földön egy armored cart

Nem tudom van e értelme visszavinni a gépet, rengeteg időt vesz el, bármennyire is király vas. -
Stauffenberg
nagyúr
Szerintem csak attól függ, hogy taktikailag melyikkel jársz jobban. Van olyan, hogy nem hagyom magam, nagy nehezen, szétlyukasztott szárnyakkal is visszavergődök a reptérre, máskor meg inkább rárontok sérült géppel is az ellenségre, ha elvesztem hát elvesztem.
De én alapvetően inkább védem őket amíg lehet. -
raggg
senior tag
Tegnap mentem pár kört... alacsony rankon a hb queue-k tök üresek, ez sajnálatos, így maradt az árkád. Amúgy azon agyaltam, hogy árkádban érdemes-e hazavinni a gépet, vagy inkább tegyem le a fűre és vigyem a következőt? Mire elértem a reptérig meg vissza a sérült géppel, majdnem vége lett a pályának.
-
Wans
aktív tag
lol, én most látom, h kaptam a tegnapi 100 aranyért + még 200-at, dehogy mire? mert én nem nyertem 5 meccset az is biztos. xd
-
Doomgiver
aktív tag
Feltennék egy hülye kérdést
Logitech Momo Racing kormánnyal lehet tolni a játékot? -
PAtr0n
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Köszi! Most már megyek be én is, ma eddig csak WoT volt, a 250.000 credites akció miatt könnyű ott ragadni.

-
PAtr0n
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ezt nem is tudtam!

-
PAtr0n
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Igen, érdemes túlélni minél többel, mert a death mennyisége is számít a végpontszámban. Nekem eddig talán 1x sikerült egy tipikus lebombázós pályát 1 géppel végigcsinálnom. Na az pont a bombázóm volt 3500 magasan.

-
Stauffenberg
nagyúr
-
PAtr0n
addikt
válasz
bullseye
üzenetére
Általában 750 méter az amennyiről már jó eséllyel el fogod találni, ekkor jelenik meg a célzást segítő kör az ellen előtt. Messzebbről már nemigen találod el, mert addigra annyit esik a golyó, hogy hülyeség lőni.
gépcsata? Hol ír ilyet? Addig tart a játék számodra, amíg az összes géped el nem fogy, az adott országból amivel csatába mentél! Ha lelőttek, választanod kell a még szabad gépekből (amelyiket már lelőtték az piros), és újra mehetsz a kezdőponttól.
-
raggg
senior tag
válasz
bullseye
üzenetére
Szia,
Találsz választ lentebb, szerintem ezért nem válaszoltak, de röviden:
Ha távol van a gép amire lősz, csak segít a játék és szól, hogy hiába lősz rá, nem éred el. Tehát lőni lőhetsz rá igazából csak nem fognak odáig eljutni a lövedékek. Ez egyfajta segítség csak.
A többgépes csata csak Arcade módban van. Historical vagy Full Real Battlebe csak egy gépet vihetsz, ha lezuhansz ott a vége. Arcade-ben ha lelőnek, akkor feljön a térképpel egy lista, ahol a még ép gépeid kiválaszthatod, és jobb alsó sarokban a kis piros gombbal bevetheted azokat is. Annyi, hogyha mondjuk angol géppel indultál, akkor csak az angol vonalról válogathatsz.
-
raggg
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Azt egyébként lehet tudni hogy viszik-e tovább majd a treeket valamikor? Nem nagoyn nézem a hivatalos fórumokat, de érdekes, hogy a jet korszak elejét összeeresztették a 2. világháborús gépekkel... elképzelhető, hogy lesz majd Phantom, Corsair meg Mig-21 is egyszer?

-
Stauffenberg
nagyúr
Engem az nem zavar, hogy a többségnek nincsenek repülési alapjai és ismeretei. Ez egy arcade játék amibe bele lehet tanulni "előképzettség" nélkül is.
Az inkább zavar, hogy a többség kommunikációra képtelen. Hiába próbálnád őket tanácsokkal ellátni vagy megmondani, hogy mire kéne koncentrálni... egyszerűen mintha a falhoz beszélnél.
A WoT-ban is ez a legidegesítőbb. És ott az a mentsége sem lehet a sok lengyel, horvát, szerb, ukrán meg persze magyar játékosnak, hogy nem beszélik az angolt, mert a saját nyelvükön szól hozzájuk a beépített parancsokkal együtt.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Persze jogos, nem lehet mindenkinek a földi cuccokkal foglalkozni. Amúgy meg ott kezdődne egy jó csapat, ha pl. valaki fighterrel jön be, az ritkítsa az eget, aki zuhanóval az bombázza a földet, és így tovább. Sokan tényleg azt hiszik, hogy ennek a játéknak az a lényege, hogy minél több gépet lelőjenek. Persze, az a legélvezetesebb (és legnehezebb), de nem ez a fő cél. A repteres foglalós pályáktól sokszor herótom van, azok a legnagyobb katyvaszok. Főleg amikor 3 reptér van, de mindenki 1-ért harcol. Ilyenkor kell sunyiban nagy ívben elfoglalni a legtávolabbit

Ez az ütközős dolog nagyon dühítő. Múltkor fordulásból összeütköztem az ellennel egy kis fogócska után. Beírtam neki, hogy nem működik a botkormány?, mert semmi jele nem volt arra, hogy el akarja húzni, erre válaszol egy csapattárs, hogy nekem sem, mért nem játszok inkább tetrist? Írom neki, hogy én ellenséggel ütköztem, nem értem miről beszél, erre 3db ponttal (...) elintézett. Kicsit összekevert valakivel. Vagy még esetleg a roncsom eshetett rá, de azt nem figyeltem már. -
raggg
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Látszik azért, hogy a közösség nagy része nem a "repülésből" jött. Tegnap libasorban álltak a bombázósor mögött, persze a lövészek sorra lőtték le a vadászokat.
-
Stauffenberg
nagyúr
Az sem jó amikor mindenki csak a földi célokkal foglalkozik, hiszen valakinek őket is kell fedeznie. Főleg a bázis foglalásnál ütközik ki leginkább az, hogy ha a csapat nem ismeri fel mi lenne a dolga, akkor nagyon hamar veszítünk. Tegnap sikerült olyan reptér foglalós kört menni amit szintén perceken belül elvesztettünk, mert senkit sem érdekelt, hogy a reptér el van foglalva. Senki sem próbálta megakadályozni, visszafoglalni, stb. Aki meg próbált foglalni (én), azt senki sem fedezte.
Csapattárssal való ütközésem nekem is volt. Bombázásra indultunk és egy két fős squad rátapadt egy PBY Catlinára és kötelékbe fejlődtek, amire később én is felcsatlakoztam. Erre az élen haladó PBY teljesen indokolatlanul elkezdett jobbra-balra manőverezni és a vége az lett, hogy mind a négyen lezuhantunk.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ugyanez a szívfájdalmam nekem is, soha nem azt csinálják ami a feladat. Az egész csapatból átlagban 3-an max 4-en szoktunk a földi jókkal foglalkozni. Tegnap majdnem megfordítottam a csatát, pedig igen vesztésre álltunk. Szerintem tök egyszerre fogyott el a ticketünk, bár csak a csíkot néztem, és minket hozott ki vesztesnek.
bob.zxr:
Ismerős. Tegnap volt ez is, segítettem egy heavy fighter-t leszedni, ő forduló ra fogta dolgot, de a barát túl szorosan a seggében volt, és véletlenül kilőttem a pilótáját. -15000 oroszlán.
. De nem ez a nagy szó, szintén fordulóból lőttünk egy gépet, és fordulás közben összekoccantunk egy friendly-vel. Nekem leszakadt a szárnyam, neki meg tán szétszakadt a motor. Nem tudom őt büntette e, de engem nem. 
-
raggg
senior tag
Érdekes módon nekem tegnap semmilyen gondom nem volt, a szerver is beengedett, az 5 win meg zsinórban meglett. Szerencsém volt

Amúgy van egy-két map is amin nehéz nyerni - pl. az angliai csatás pályán támadóként.. talán magasabb rankon könnyebb.
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem igaz... beadta ugyan azt a csatát. Most sikerült 4 perc alatt elveszteni az összes földi egységünket.
-
Stauffenberg
nagyúr
Ugyan az a szindróma, mint WoT-ban... az egy dolog, hogy nem egészen érzi a taktikai oldalát annak, hogy éppen mikor mit kell támadni. De a beépített parancsokat és a chatet egyaránt mellőzik. A WoT-ban is ez a legidegesítőbb... szerintem 100 csatából 1 olyan akad ahol ha beírsz valamit chatbe vagy beépített utasításokkal akarod valamire felhívni a figyelmet, akkor érdemben történik is valami.
Ebben a csatában is másodpercenként benyögtem, hogy a földi célokat is kéne támadni, de semmi nem történt. Kergetőztek az égen, amíg a kevésbé elfoglalt ellenséges gépek meg szépen ledarálták az összes földi egységünket.
-
miresz
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ha, noob csapatba sorsol,akik nem tudják mit kell csinálni,és a sok hülye Dogfight-ol a bombázás helyett akkor ez van. Sajnos arcade-ban itt is sok a hülye,bár WoT-ban nem tudom hogy van,azt nem csípem.
-
Doomgiver
aktív tag
300 aranysas bezsebelve
7 csatából 5 win -
Stauffenberg
nagyúr
Hát ezt nem hiszem el... alig pár perc alatt elvesztettük a kört.
40/40 tank volt mindkét oldalon, szerintem 5 perc telhetett el, mire nálunk az összeset lelőtték és az ellenségnek még volt 32 tankja.
Azt hittem szopóág csak a World of Tanksben van...
-
miresz
veterán
Nah,szereztem 300 sast. De az utolsó csata azon múlott,hogy a barom noob gyerek nem landolt 1 percen keresztül,csak körözött a reptér felett.Ha leszáll 400 sasom van.
Mackósajt: Gondoltam bocsi.
Kedden ígérem jelentkezem,addig sajnos meló. Holnap egy 24 órás szolgálat,kedd délelőtt kialszom magam,aztán délutántól vagyok. 
-
BoB
veterán
Felszállás után totál egyenesen repülök, erre valami idióta nekem jön (csapattárs) és lezuhanok. És még nekem kell fizetnem 11 ezer pénzt

-
Stauffenberg
nagyúr
Nálam is ez van, még csak a két győzelmet sikerült bezsebelni kb 10 csatából. Meg ahogy elnézem most alacsony tierben is rengeteg a tapasztaltabb játékos. Gondolom a könnyű győzelem reményében jöttek kezdő noobokat darálni.
Bár azt is csípem, hogy bázis foglalós játékmódban az ellenség kezén van a bázis és a sajátjaink meg sem próbálják elfoglalni. Én a legutóbbi körben leszedtem 9 ellenséges gépet, háromszor foglaltam el a bázist, de mindig visszavette az ellenség, mert a sajátjainkat valahogy nem érdekelte az egyetlen reptér sorsa.
-
bullseye
addikt
Na mentem kemény 1 kört (na jó tutorialt is...), de már összezavart a játék

Elkezdek lőni valaki, beállok mögé, el is találom, szépen közelítek, gép közli, hogy túl távol van, nem lőhetek rá... ezmiez?
+ valaki ezt a több gépcsata dolgot is kifejthetné, mert 1 perc alatt lerammoltak, azt hittem vége, de az indítógombra visszarakott a játékba. azt hiszem legalábbis. -
woryz
senior tag
Hát, csak 100 GE jött össze, egy csata híjja volt...

-
PAtr0n
addikt
Én is azon vagyok, de ahogyan érzem ma már le fogom sz*rni az egészet, túl álmos vagyok.

donmackó:
Épp erről beszélgetünk, most olyan akció van, hogy ha 2 csatát megnyersz, kapsz 100 arany sas-t, ha meg 5-öt akkor még egyszer ennyit. Szóval kicsit túlterheltek a szerverek. Holnap már jó lesz, vagy még ma késő éjszaka
-
donmackó
addikt
Sziasztok! Nem tudjátok mi van a szerverrel mert nem akar csatlakozni? Amúgy én is beállok a játékosok sorába (tegnaptól). Eddig még csak a tutorialokat csináltam meg de olyan kellemes il-2 feelingem lett a játéktól úgyhogy folytatom tovább.
-
mackosajt
addikt
Nekem már megvan az 5 nyert csata.
Mondjuk a chat nem csatlakozik nekem.
Most éppen várakozunk a wthu reserve kupa meccsre. -
miresz
veterán
Nálam végig jó a szeró,de csak noobok mellé sorsol egyfolytában. 10 csatából eddig csak 2 győzelem volt.
-
woryz
senior tag
Má megen nem műxik a szerver?

-
miresz
veterán
csak a looserekkel sorsol össze eddig egyszer nyertünk
-
woryz
senior tag
Nem tudom, nekem már percek óta homokórázik ez... Nem jobb (sokkal) a helyzet, nekem sem, hiába vagyok benn...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- Fujifilm X
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung kuponkunyeráló
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valszeg figyelmetlen voltam, és van róla tutorial... 
Azt hiszem rájössz magadtól is

. De nem ez a nagy szó, szintén fordulóból lőttünk egy gépet, és fordulás közben összekoccantunk egy friendly-vel. Nekem leszakadt a szárnyam, neki meg tán szétszakadt a motor. Nem tudom őt büntette e, de engem nem.
7 csatából 5 win