Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Aktív témák
-
dain
tag
a probléma ott gyökerezik, hogy a win98 szerintem rohadtul nem kezeli a 48 bites LBA-t (137Gb+), mivel az xp is csak az sp1től, úgyhogy szerintem válj meg az oprendszeredtől..
mellesleg az alaplapodnak is kezelnie kell, nekem még a nem annyira nagyon régi asus a7a266 sem kezelte rendesen..
mod: most nézem, bx6-os lap, akkor felejtsd el :( vegyél egy usb 2.0-ás kártyát meg mobil racket, nincs több a kettő bruttó 15nél és egyéb előnyei is vannak és úgy tuti fog működni.. xp sp1 ígyis-úgyis kell..
[Szerkesztve] -
Polesz
addikt
Nincs hardverhibád, csak a vinyógyártó oldaláról szedd le a toolt ami megformázza neked a vincsidet és akkor jó lesz. Mi is szívtunk vele, hogy egyszerűen 160Gb-os vinyót hullanak az adatok meg a partíciók és ez rendesen megoldotta. Sőt kifejezetten ajánlják is csak azt nem tudom, hogy akkor miért nincs mellékelve ez a program a winchester mellé :(
-
nap
addikt
A lenyeg: Huzod-e gepet?
Egyes vinyok nem szeretik a 33-tol nagyobb pci sebesseget. ''Jo'' esetben nem indulnak el, rossz esetben el.. rontjak az adatokat.
Ezert is a tuningosok alma a fix pci frekvencia.
Szerintem ehhez nincs koze, hogy milyen oprendszered van... (legalabbis remelem :P)
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest