Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thomas77

senior tag

válasz dr9 #7693 üzenetére

Rápróbáltam én is itt Angliában... Hát elég mókás teszt volt.

Az alapértelmezett roaming partner a Vodafone UK. Ott pillanatnyilag nem megy még a VoLTE roaming.
    O2-n sem megy. Hívásnál levált 3G re. :Y Nem is tudtam, hogy itt még van 3G. :)
    A Three-re fel se tudom erőltetni a telefont. Kb 1 óra próbálkozás után feladtam. Holott a vodafone.hu szerint mennie kellene 2G, 3G, 4G-n is. Persze ez egy kicsit sántít. A Three-nek soha sem volt GSM hálózata még mutatóban sem.
    Az igazi móka az EE-vel való teszelés volt. Sokadik próbálkozásra felkapaszkodott a magyar vodás kártyám az EE-re. Próbáltam hívni az angol számomról a magyar vodásat. A vodás kártyám LTE-n volt. A hívás indítása után leváltott EDGE-re, majd vissza LTE-re, majd megint EDGE végül megint LTE, mindezt 2-3 másodperc leforgása alatt. Ezután azonnal bemonta az angol telefonom, hogy az előfizető pillanatnyilag nem kapcsolható. Mindezt németül. :Y
    Szeptember elején voltam utoljára Németországban. Azóta Angliában roamingol a magyar vodás kártyám. Miért gondolta a rendszer, hogy egy angol számról hívva egy magyar számot németül kellene bemondani a sikertelen hívás szövegét? :F
    Sokadik próbálkozásra végül sikerült a hívás, de csak akkor, amikor végre sikerült EGDE-en maradnia a telefonomnak.
    Szóval a lényeg: mifelénk még nincs VoLTE roaming. :((

Új hozzászólás Aktív témák