Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas77
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Na... Úgy néz ki működik!
Anyósom volt a segítségemre. Én eltávolítottam az esimet, anyósommal megosztottam a QR kód képét. Ő beolvasta, bepötyögte az azonosító kódot, majd a kártya eredeti pinkódját. Aztán hagyta, hogy feljelentkezzen a kártya a hálózatra. Bekapcsoltattam vele a VoWifit, majd repülőbe tette a telefonját, én meg felhívtam innen a saját számomat. Beszéltünk 1 percet, majd elmegyaráztam neki, hogy hogy tudja eltávolítani az én esimemet.
Utána én újra telepítettem a saját esimemet szigorúan repülő módban. Láss csodát, most megy.Annyi szépséghibája van a dolognak, hogy az iMessage/FaceTime hitelesítés egyelőre nem fut le a magyar vodás számomon. Azzal még kínlódok. Lehet, hogy ez nem lehetséges VoWifin. De ez a legkisebb baj. Úgyis az angol számommal használom a FaceTimeot.
Persze ez egy komoly limitáció, hogy nem használhatom mobil üzemmódban a magyar simemet, de a nap nagyobbik részében úgyis wifi közelében vagyok, úgyhogy ez így jobb lesz nekem.
Csak nehogy elfelejtsem kikapcsolni a Vodás simet, amikor elhagyom a wifi lefedettséget. Végső soron átrakom a magyar simemet a Samsungomba, úgyis azért vettem.Azért az egész ügy kérdéseket vet fel bennem:
- Még mindig nem tudni, hogy a hiba készülék(ek) oldalán van, vagy a szolgáltató oldalán.
- Lesz megoldás erre?
- Se az Apple, se a Vodafone nem talált megoldást a hibára, de egy szerencsétlen fórumozó (én) egy 70-akárhány éves öregasszony (anyós) segítségével valamilyen megoldást mégis talált... Azért ez szánalmas.Közben telepítettem a feleségem telefonjára az iOS 17.7-et majd a 18-at, de azok nem hoztak előrelépést. Ugyanúgy nem működött a VoWifi rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp