Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zelikocc

őstag

válasz csaszi75 #5961 üzenetére

“Használja mindenki az amit akar, de ne hirdesse a felsőbbrendűségét egyik tábor sem“ - írod ezt azután, hogy jól beleálltál. Egyébként pontosan így gondolom én is.

De azért van mit tanulnia az Android oldalnak is az Apple-től.
    Kezdve azzal, amiről Oliverda írt. Ugyanis akármennyire is fáj egyeseknek, de igaza van és ezzel nem a márka “felsőbbrendűségét” hirdette, hanem leírt egy tényt.
    Nem is értem miért kell egyből szidni az ájfont, mert valaki leír egy tényt. Lehet még valakinek hasznos is, ha éppen olyan telefont keres amivel soha nem lesz baja VoLTE, VoWiFi, VoLTE Roaming téren, mivel ugye ez az a topik.
    Pont az ilyen Apple utálkozó megnyilvánulások az elfogult márka “felsőbbrendűség” hirdetőek amiket most itt látni.
    Lehet mondani 100 meg egy féle dolgot amiben az egyik jobb és mégegyszer ennyit amiben meg a másik jobb, sőt ugyanennyi dolgot amiben az egyik szar és amiben meg a másik szar.
    De ez itt a VoLTE VoWiFi topik, és itt a készülékeket ennek a szempontjából kell nézni. Ebből a szempontból pedig óriási lemaradása van az android vonalnak, ami egyébként leginkább a frissítések béna alkalmazása miatt van.
    Én lennék a legboldogabb, ha végre ezt eltanulnák az Apple-től.

Új hozzászólás Aktív témák