Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
Természetesen Magisk modullal engedélyeztem a kapcsolót, meg is jelentek a menüben. Telenornál is engedélyezve van, korábban A52 5G-m volt, tökéletesen ment, egyből megjelent a VoLTE ikon. Most egy OP Nordon gondolkozok, azon ahogy olvastam, ezzel a módszerrel tutira mennie kell, root nélkül. Megtudnád ezt erősíteni? Mert akkor átváltanék arra. Illetve, még nálam nincs 5G, de ilyen módszerrel az is bekapcsolható lesz majd rajta?
Ahol lakok van 3db 4G freki is, B3, B7, B20, mobilnettel 170 Mbps speedtest szokott lenni, szóval rendesen száguld, maximum térerővel, ha pedig telefonálok, lemegy 3G-re és 1-es térerő, ha a ház egy pontján vagyok konkrétan telefonálni sem lehet
kissvendel: Pixel 4a előtt A52 5G volt, a hálózati része tökéletes volt, a szoftveres nagyon nem, legalábbis számomra, így oda nem mennék vissza. Sajnálom, mert több Google telóm volt, ezek voltak a legjobbak, de ha még a 3G is megszűnik pár év múlva és 2G fallback lesz a nem támogatott készülékeken az csodás lesz, hiába vennék újabb Pixelt, ugyanúgy rossz lesz a hívás, itthon meg úgysem forgalmazzák. Azért gondoltam most a Nordra, ha megoldható rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest