Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
Topikgazda
válasz
martonl
üzenetére
Ha csak többszöri hívásindítással vált vissza a telefon akkor ott komoly gondok vannak! Vagy szoftveres vagy hardveres hiba! Ilyen jelenség csak egy nagy tömegrendezvényen elfogadott ahol a 3G(és vagy 2G) telítődik ezáltal nem tudja fogadni a cella a telefont.
Telenornál volt nekem is még a VoLTE előtt, hogy hívásindításnál több mp-ig várakozott telefon mire 3G-re tudott menni. Ott inkább a hálózat által indított leváltás bugos. Azaz bejövőnél nem 1x találkoztam már nem végrehajtott Fallbacket. Azaz a hálózat nem küldi el a telefon számára, hogy váltson le 3G-re mivel bejövő hívás van. Ez a Telenor ZTE hálózat hibája.
Amúgy VoLTE esetén annyira magasabb az erőforrás, hogy ha egy rendezvényen elfogy a 4G sávszél, csak egy VoLTE hívást kell indítanod! Máris lesz használható neted! Tudom, csináltam már ezt! [link]
Budapesten megfordulok olyan helyeken is ahol korábban 3G/4G módban a telefon sokszor VoLTE hívás alatt leváltott 3G-re mert a 4G térerő annyira gyenge, hogy a telefon inkább átvált. De "4G Only" módban tökéletes a hívás ott is. Csak azért váltott le mivel akár -110dBm is lehet a 4G ami eléggé rossz...
Melyik szolgáltatónál vagy?
Nálam a Telenor VoLTE jól megy. Januártól nyárig OnePlus 5-el ment, nyár óta OnePlus 7 Pro. kb 1hónapja 4G Only módban vagyok.A VoLTE roamingnak csak 1 akadálya van! A pénz! Nem a megvalósítás! 4G roaming is lassan indult be mert hát a szolgáltatók aranyárban mérték/mérik. VoLTE-nél ugyan ez van.
A GSM-et már minden fapados eszközbe belerakják mert miért ne. Olcsó, régi és sokat fogyaszt ráadásul erősebb a sugárzási teljesítménye.
Bp-en a buszon lévő fedélzeti Futár egység is max EDGE-t tud. Utcai tájékoztató kijelzők meg GPRS-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Animal Crossing: New Horizons
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tomp