Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• IT#

újonc

Az nagyon jó ha már működik feltöltőkártyás SIM-el mert még régebben egyáltalán nem működött. De még mindig ki van írva s szolgáltatók VoLTE tájékoztató oldalára, hogy előfizetés szükséges. Amúgy egyáltalán nem autómatikus a VoLTE aktiválása a Telenornál kb 2 hónapja benne volt a SIM kártya (előfizetéses) egy Samsung Galaxy Note 9-ben és hiába frissítettem a szoftvert ( a VoLTE kérdésre SZINTE MINDIG AZ A VÁLSZ AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLATON, HOGY FRISSÍTSE A KÉSZÜLÉKÉT ÉS UTÁNA FELISMERI A RENDSZER A KÉSZÜLÉKET ÉS AUTÓMATIKUSAN BEKAPCSOLJA A VoLTE-T) szóval hiába frissítettem a szoftvert nem kapcsolták be végül személyesen mentem be és végül bekapcsolták a SIM kártyámon. És ha a szolgáltató által nem támogatott az eszköz (de tudja a VoLTE-t) akkor tényleg megnézed a szolgáltató VoLTE tájékoztató oldalán a szolgáltató által támogatott ezközöket és az ügyfélszolgálaton mondasz egy olyan telefont amit a szolgáltató támogat és az a te telefonod de hiába frissítem a szoftvert nem kapcsolja be autómatikusan akkor bekapcsolják.

Új hozzászólás Aktív témák