- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
lugosi #25351 üzenetére
problémád legfejjebb neked lehet, mert ahogy nézem elég sokat kötekszel a fórumozókkal.
lesz*rom hogy annyival többet vontak le, csak éppen nem túl fair többet számlázni attól, mint amit hirdetnek. főleg úgy, hogy egyébként is elég drágán mérik a percdíjakat.
egyébként, ha egy kicsit visszaolvasnál, akkor láthatnád, hogy nem puszta hóbort miatt fizettem annyit, hanem maradt még eur az egyenlegemen még 2010-ből.akkoriban pedig még nwm volt ilyen horror az árszabás. -
Zeki
nagyúr
válasz
lugosi #25351 üzenetére
Nekem jelenleg a Phoxcall megy a mobilevoipban. De leginkább csak akkor, ha vezetékest vagy nem telekomost hívok.
Amúgy a Domino Most 9Ft-jával hálón belül tökéletes.
Az immmr kiesett, mert elfogyott az ingyen adott hívás. Amúgy ilyen fos minőségért nem is fizetnék. Ha én hívok vele, a másik nem hall jól engem, ha az asszony hív vele, én nem hallom őt jól.
Nem csodálom hogy ennek sehol sem találni tarifáját. Ezért nem lehet pénzt kérni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest