Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Futtatható valahogy VM a Playerben GUI/Frontend nélkül, tehát a háttérben, vagy ehhez Workstation kell minimum?
-
danih
veterán
Tudnátok ajánlani olyan kis méretű virtuális gépet (appliance), amellyel böngészni lehet és be lehet konfigolni VPN-hez? Lejjebb linkeltek egy browser appliance-t, csak nem tudom, hogy azt lehet-e VPN-hez konfigolni (nem értek a linuxhoz igazából).
-
danih
veterán
Nos, átvittem asztali AMD X3 - 4G ram gépemről az egyprocis 1G ramos (no swap) virtuális XP-met egy Intel Atomos - 2G ramos netbookra.
Le a kalappal, az asztalin készített snapshot probléma nélkül elindult a netbookon! Persze volt egy-két figyelmeztetés, de azokat leokézva minden rendben megy. Nem semmi! Ráadásul sebességügyileg sokkal rosszabbra számítottam.
Kérdésem: megadhatok neki custom resolution-t (pixel pontosan - nem az ablak méretezgetésére gondolok)? -
danih
veterán
Annyi a kérdésem, hogy ha van egy VM-em, amit a VM suspend parancsálval függesztettem fel, akkor az állapotot is át tudom másolni másik gépre?
Úgy értem fogom a könyvtárát a VM-nek, az egészet átmásolom - abban benne lesz a snapshot? Ha másik VMWare-ben nyitom meg, megtalálja automatikusan, hogy van egy suspended állapot, tehát nem kell indítani? -
danih
veterán
Halika!
Elutazom a hétvégére, és csak egy netbookot viszek magammal - N550, 2 giga rammal. Kérdésem, hogy mennyire halott ötlet, hogy egy XP guest virtuális gépemet magammal vigyem? Általam a végletekig herélt minimál vendég rendszerről volna szó.
Próbált már valaki netbookon ilyet?
Nem érdekel, hogy lassú, csak menjen. Bár tudom, hogy az Atom procik hivatalosan nem támogatottak, és VT sincsen. Player 4 menne?
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest