Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
sirály12
üzenetére
Leállítod a guest-et és (minden) datastore-ból lemented a hozzá tartozó fájlokat.
Megteheted GUI-ban (Datastore browser), vagy ha elég ügyes vagy, akkor írsz egy scriptet, ami becsatlakozik SCP-n, és letölti amit beleírtál.
Fapados, viszont megvannak a VM beállítások és a VHD is. -
TheProb
veterán
válasz
sirály12
üzenetére
A free Veeam Agent-et ajánlanám én is. De nyilván annak is megvannak a korlátai, pl. nem tud app-aware mentést, CBT-t, etc. Bár ahol a free license elég, ott gondolom ezek nélkül is meg lehet élni.
Én pl. az otthoni CentOS alapú NAS-omat mentem vele, amin fut pár konténer. Ment szépen, bár az tény, hogy sose próbáltam még restore-olni...
-
TheProb
veterán
válasz
sirály12
üzenetére
Szia!
A free-ben le van tiltva az API is minden egyéb feature, amivel tudnál épképzláb módon VM szintű bkp-t csinálni.
Marad a guest OS level mentés vagy régebben találkoztam egy custom script-el, amivel állítólag lehetne VM mentést csinálni. De nem foglalkoztam vele különösebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest