- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
Én a hálózatot nat-ra állítottam, így nem kellett mást beállítanom az internet már működött is! A beállításokon lényegében nem változtattam (network editorba)! Router dhcp-n osztja az ip-t a gazda gépnek (xp), majd a vmware megint csak dhcp-n (sajátján) osztja az ip-ket a guest rendszereknek! Így működik a hálózat, és az internet is a guest os-eken is!
guest-en van nálam:
- XP sp3 csak teszt-re használom. lefutattam a hálózat beállítása varázslót, és engedélyeztem a fájl és nyomtató megosztást! Megosztottam egy mappát, beállítottam a tűzfalat, és utána működött a hálózat!
- Volt win2003 szerver is, de ezt nem tudom, hogy hogyan állítottam be mert már nem emlékszem rá, és nincs is most lemezem, hogy feltelepítsem (de ha jól dereng akkor ennél nincs varázsló, mindent manuálisan kellett beállítani)!
- Ubuntu linux (8.10) volt még amit próbáltam, ennél nem kellett semmit állítanom, automatikusan látta a hálózatot (ha jól emlékszem)!ui: ha annyira elnyomkodtad a beállításokat, hogy sehogy sem jó, akkor lehet jobban járnál ha újratelepítenéd a vmware-t és utána újra megpróbálnád bekonfigolni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Óvodások homokozója
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen videókártyát?
- Assetto Corsa EVO
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest