Hirdetés
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
Én a hálózatot nat-ra állítottam, így nem kellett mást beállítanom az internet már működött is! A beállításokon lényegében nem változtattam (network editorba)! Router dhcp-n osztja az ip-t a gazda gépnek (xp), majd a vmware megint csak dhcp-n (sajátján) osztja az ip-ket a guest rendszereknek! Így működik a hálózat, és az internet is a guest os-eken is!
guest-en van nálam:
- XP sp3 csak teszt-re használom. lefutattam a hálózat beállítása varázslót, és engedélyeztem a fájl és nyomtató megosztást! Megosztottam egy mappát, beállítottam a tűzfalat, és utána működött a hálózat!
- Volt win2003 szerver is, de ezt nem tudom, hogy hogyan állítottam be mert már nem emlékszem rá, és nincs is most lemezem, hogy feltelepítsem (de ha jól dereng akkor ennél nincs varázsló, mindent manuálisan kellett beállítani)!
- Ubuntu linux (8.10) volt még amit próbáltam, ennél nem kellett semmit állítanom, automatikusan látta a hálózatot (ha jól emlékszem)!ui: ha annyira elnyomkodtad a beállításokat, hogy sehogy sem jó, akkor lehet jobban járnál ha újratelepítenéd a vmware-t és utána újra megpróbálnád bekonfigolni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest