Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
Én a hálózatot nat-ra állítottam, így nem kellett mást beállítanom az internet már működött is! A beállításokon lényegében nem változtattam (network editorba)! Router dhcp-n osztja az ip-t a gazda gépnek (xp), majd a vmware megint csak dhcp-n (sajátján) osztja az ip-ket a guest rendszereknek! Így működik a hálózat, és az internet is a guest os-eken is!
guest-en van nálam:
- XP sp3 csak teszt-re használom. lefutattam a hálózat beállítása varázslót, és engedélyeztem a fájl és nyomtató megosztást! Megosztottam egy mappát, beállítottam a tűzfalat, és utána működött a hálózat!
- Volt win2003 szerver is, de ezt nem tudom, hogy hogyan állítottam be mert már nem emlékszem rá, és nincs is most lemezem, hogy feltelepítsem (de ha jól dereng akkor ennél nincs varázsló, mindent manuálisan kellett beállítani)!
- Ubuntu linux (8.10) volt még amit próbáltam, ennél nem kellett semmit állítanom, automatikusan látta a hálózatot (ha jól emlékszem)!ui: ha annyira elnyomkodtad a beállításokat, hogy sehogy sem jó, akkor lehet jobban járnál ha újratelepítenéd a vmware-t és utána újra megpróbálnád bekonfigolni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest