Hirdetés
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Hali!
köszi a választ, tegnap vagy 2x végignéztem az összes hálókártyát és igen, jól van beállítva, ma még nem ellenőriztem ezt, de előbb utóbb eljutok oda, hogy 3.-szorra is megnézem.
Mint írtam, az a ledúrvább, hogy bár az ESXi-k egymást semmilyen if-en keresztül nem tudják pingelni, de a vCS-vel a ping oda-vissza megy a megfelelő interfészeken...
most megpróbálok egy újraindítást, utánna pedig egy az összes default route beállítást törlöm:
Itt gyakorlatilag ugyanaz volt a hiba mint nálam, és a fickónak ez oldotta meg:
http://www.experts-exchange.com/Software/Virtualization/Q_26690913.htmlA default route egyébként az összes if-en a management hálózat első IP-címe (10.0.1.1) és nincs mögötte router. nem értem, hogy miért okozhatna ez problémát, de jelenleg az öteleteimet már szinte kimerítettem...
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Steam topic
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik
- Filmvilág
- talmida: My Art II.
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .Bankmentes kamatmentes. OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest