Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
DeusHun
üzenetére
Az a probléma, hogy ha nem a "Connect to a local server" opcióra megyek (amúgy ez az alapértelmezett), akkor kapásból kér jelszót is.
Meg nem tudom, hogy ehhez tényleg kell-e valamit szerverként is telepíteni (vagy ezt már alapból megtette a telepítő - bár amikor telepítés közben megkérdezte, akkor is arra mentem, hogy nem távoli szerverre csatlakozzon, hanem ezen a gépen csináljon mindent).
De megpróbáltam az "Enter the IP address or host name of the Converter server." is, itt próbáltam csak a felh. nevet ahogy írtad, de úgy is azt írja, hogy "A Password is requied.Beraktam az XP felhasználónak (ami egyébként nem pont a "János", hanem az ismerősöm teljes neve, vagyis jócskán hosszabb - de az XP Doc. and Sett. mappájában már ugyanúgy a "János" van - gondolom utólag lett átnevezve a felhasználó az XP-ben) egy jelszót próbaként, de így sem megy.
IP Address or name: localhost
User Name: csak a felh. nevet (rövid és hosszú), és előtte a tartományt is próbáltam.
Password: az általam az XP felhasználónak megadottat írtam be - valamit ugye be kell.Lehet hogy a 443-as porttal van valami gond ?
Ezt hogyan tudnám megnézni, valami port scanner pl. - hogy nyitott-e ?
Windows tűzfal továbbra is tiltva van.
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Gitáros topic
- Fotók, videók mobillal
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- World of Warships
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest