Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
CsodaPOK
üzenetére
Én közbe sikerült megoldanom a problémámat, kicsit nyakatekert módon, de sikerült.
Leírom, hátha valaki ilyen helyzetbe kerülne.
Szóval úgy kezdtem, hogy .vmsn és a .vmem fájlokat áthelyeztem (bátrabbak ki is törölhetik, nem fognak kelleni
). Ezután ha megnyitjuk a virtuális gépet, akkor már nem lesz szünetelve, le lesz állítva. Ekkor "Edit virtual machine settings" és ott mostmár át lehet állítani, hogy egy procit akarjon használni.Ezt követően akár lehetne indítani, de ekkor egy újabb probléma lép fel, keresi a vmsn fájlt. Amit eredetileg kiszedtünk belőle az továbbra se jó természetesen. Én ezt úgy hidaltam át, hogy az "Edit virtual machine settings" alatt van egy olyan, hogy "Enable ACE features", ezt bekapcsoltam (hogy mi ez arról lövésem sincs
), majd "Preview in player".
Ekkor elindul végre az OS, és csinál egy ilyen .vmsn fájlt. Ez már fél siker. Az így elindított rendszert leállíthatjuk, majd próbálhatjuk indítani rendesen. Nálam itt dobott mégegy hibát, hogy kell még egy vmsn fájl. Szimpla átnevezés nem jó (akkor arra fog hivatkozni ami előzőleg volt a neve
), kimásoltam a meglévőt, átneveztem és visszamásoltam az eredeti mellé. (Nálam ez annyit jelentett, hogy kelett egy xxxx.Snapshot7.vmsn és xxxx.Snapshot8.vmsn). Ezután örömbódottá, bootol szépen a win, csodás 
Ha akarjuk azt az ACE featuret le is tilthatjuk ezek után.
Kicsit talán kusza, de remélem érthető lesz annak akinek netalán szüksége lesz erre

Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Ezután ha megnyitjuk a virtuális gépet, akkor már nem lesz szünetelve, le lesz állítva. Ekkor "Edit virtual machine settings" és ott mostmár át lehet állítani, hogy egy procit akarjon használni.
), majd "Preview in player".