- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pakmara
őstag
Merész projekt
. Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ha nem az építgetés a lényeg akkor kár belé a pénz és energia. Szvsz AIO-val olcsóbban jössz ki de a rögzítés elég macerás lesz. Két blokk kell valamilyen barkács lefogatással (átlósan van furat), plusz sztem a ramokra is kellene valami borda/süni. Meg persze egy új ház amibe mindez belefér.
-
orbano
félisten
egy slim EK radi 2db 500-800rpm-en pörgetett noctuával még overkillnek is nevezhető. ha befér egy AIO, és nincs gond a hangjával, akkor kár pénz ölni egy custom loopba, kivéve, ha ugyanúgy szerelem projekt mint nekem. én egy 7 literes házba szuszakoltam be egy ilyet, mindennel együtt valahol 150k környéke (240x20-as venti, dc-lt pumpa integrált tartállyal, EK Velocity blokk, ipari mennyiségű idommal, amik meglepően gyorsan viszik a pénzt, csak a radiátorra kellett 4 low profile könyök, aminek 6k darabja).
-
A tápegység leírása:
Specification: AC INPUT 100-240V~ 2.5A-1.1A 50/60Hz DC OUTPUT +12V -- 16A + +5.5V -- 0.9AEz alapján ~200W-ot tud max felvenni a PS3, ebből szerintem, reálisan nézve, max 150W lehet a CPU+GPU páros fogyasztása.
Erre szerintem egy bármilyen 2x120mm AIO megfelel, de inkább 2x140mm-est javasolnék, így alacsony fordulatszámon is jól lenne hűtve a gép.Új alkatrészekből építeni ennél csak drágábban tudnál. A használtpiacon ki lehet hozni hasonló vagy kicsit olcsóbb áron.
De az én személyes véleményem az, hogy felesleges vizezni a konzolt, hacsak nem valami szerelemprojekt. Egy újrapasztázás és alapos takarítás mindenre elég, esetleg még egy ventilátor csere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged