Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz TESCO-Zsömle #29950 üzenetére
Ha már toldozás, foltozás.
Így kezdtem, Asetek LCLC-vel, melóhelyen talált csövekkel (5k volt):
Majd a 290-es is vizet kapott, Asetek + 2 radi + fekete talált cső (+ radi 2k). No meg AVC Hercules a procin (7k):
290 meg halt még a víz elött, gari, majd vettem egy másik 290-et kompaktal, ahhoz kaptam ugye még egy Asetek radit, azt is be építettem:
Kaptam egy fórumtárstól ingyen egy AVC-t közben, és minap érkezett egy Thermaltake Bigwater 850GT CPU blokkal (5k). AVC blokkból kidobtam a propellert, az ment a GPU-ra, hogy ne kelljen ott is toldozni a 13/10-es csöveket, az Asetek 6/8-as csöveivel, mint a képen látható 2 felső radit, ahol az Asetek kivehető csonkjai lettek a 6/10 átalakítók.
Itt tartok most. Fizukor jön egy 12k-s dupla radi csatikkal, Asetek-ek helyére. Már csak valami egyencsöveket kell szerezni valahonnan, és kész is. Esetleg egy GPU blokk csere még várható valamikor.
Igaz lassan készül, de nem lesz még sem 100k, és az építés közben szerzett tapasztalatok megfizethetetlenek. Itt is sok hasznos dolgot olvastam.
[ Szerkesztve ]
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Revolut
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Minden ami hőszivattyú