Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz odorgg #29953 üzenetére
Ilyen egybevizes mókolásom nekem is volt, bár nem volt hosszú életű de használható és olcsó. Már nem emlékszem 4-5 darab AVC hűtést vettem összesen 10k körül. Voltak benne hibásak is. Kettő jót használtam, egy a procin egy a vidin, mind a kettő ment de csak 5V-on. És három radijuk volt bekötve. Aztán később akartam volna még bővíteni 4. radival meg bekötni az északi hidat egy kibelezett AVCvel ami csak blokként működött volna (megvolt hozzá minden) de végül nem csináltam meg mert eladtam mind, nem volt szimpatikus.
Ha vesz kettő olcsóbb egybevizet, lehetőleg normálisabbat meg egyformát. Bár nem lényeges, de jobban néz ki meg stb. ha egyformák. Akkor meg tudja oldani, bár nem tudom így a dupla slim radi elég lenne-e, de legfeljebb bontóból jó állapotú autó fűtésradit szerez pár ezres és akkor az is oké.
Olcsón így lehet megúszni egy viszonylag használható vízhűtést.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz odorgg #29957 üzenetére
A zéger gyűrűt kell kivenni belőle és akkor csendben lesz. A mágnes úgy is a helyén tartja a rotort. Nekem is zörögtek és miután kivettem csendbe lettek. Már amennyire. Erősnek nem voltak erősek az tény, mikor a kettő ment együtt 12V-on akkor is alig csorgott szerintem a 10lph talán megvolt.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz odorgg #29953 üzenetére
Félreértés ne essék, nincs nekem bajom a "játékvizekkel", csak ne higgye azt magáról senki, hogy ha vesz egy ilyet és felszereli, akkor ő onnantól mekkora Jani, mert közelébe se jár annak, amit a vízhűtés igazán jelent. A tied azért már erősen az a kategória, hogy mit is jelent igazán vizezni, mert ezt. Az építést. Teljesítmény szintjén meg ugye nem vagy a csúcson, de mióta vízzel megy a CPU és a GPU is, már tudod mit jelent hely-kihasználás és hatásfok terén is a dolog.
Magam is terveztem gépeket ilyesmi vizekkel, mert ha SFF-ről van szó, akkor az ilyen 3cm magas szivattyú+blokk kombók verhetetlenek. Nincs alternatíva. Egy 3cm-es lapos radiátor meg akár szinte bárhova el lehet suvasztani még egy SFF kuckóban is.
De ahogy azt te is bizonyára tapasztaltad, az "olcsójánoskodásnak" is van egy alsó határa, ami alatt már több a nyűgje, mint ami előnyt ad. Ami nem baj, ha az ember szeret vele foglalkozni, de az emberek többsége "csak működjön és kész" típusú. Nem akarnak foglalkozni vele.
Le a kalappal egyébként, nagyon jó így látni egy gép "evolúcióját".
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
proci985
MODERÁTOR
válasz odorgg #30253 üzenetére
nem tudom, azert nalam a 120x60asbol terheles alatt boven dolni szokott a meleg.
mondjuk a cosmosban a 120x45 + 120x60 + 280x30 volt az, ami meg ugy-ahogy elfert hazon belul (a 120x60as EK XTX ment a hatso 120as kilepore egy spacerrel).
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
MPowerPH
félisten
válasz odorgg #30289 üzenetére
Fukkk, mukodo gepet toltottel vizzel? En tuti fellogatnam magam kinomban, ha ilyen tortenne.
elozoekre: Igen, ott a ROG logo, mert elotte csak ilyen lapom volt. Most is az volt a kiszemelt, de Asus ezt a szeriat nagyon elszurta.
Mayhems Pastel red van a rendszerben. De a csovek is pirosak, majd kov. nagy szervizkor cserelem oket atlatszosra.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
fox_mulder
tag
válasz odorgg #63849 üzenetére
Nekem akciós volt a RX 5700 Xt, 140e Ft-ot szerintem megért. Bár az is igaz, hogy egy referencia RX 5700-el se jártam volna rosszul és hozzá 30-40e Ft között egy blokk. Mivel a referencia kártyákra van blokk dögivel. De ez már így eset, ezt benéztem. Már csak abban bízok, hogy valamelyik gyártó rá szánja magát. Vagy valaki kitalál egy jó hack-et.
Az igazság odaát van.''Na meg a pitbul is''
-
proci985
MODERÁTOR
válasz odorgg #63864 üzenetére
akkor kov kerdes, hogy legyen plexi vagy nickel acetat.
290Xeken plexi blokkokat hasznaltam. hatrany, hogy nem latszik szemmel, ha piszkos a blokk, cserebe fizikailag jobban birja a gyurodest.
RGB annyira nem erdekel. be tudom kotni a lapomra, de igazabol ennek a gepnek mennie kell.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
fox_mulder
tag
válasz odorgg #63864 üzenetére
Mondom én, hogy benéztem. így utólag a vízhűtés miatt ezt benéztem. De gondoltam addig míg ki gondolom, hogy is legyen a vízhűtés a kártyával, addig tudom használni léggel. Persze teljesen jól működik léggel csak hát vízzel, azért még is csak jobb lenne. De mint mondottam a kártyámhoz blokk nem létezik és remélem ez csak átmeneti állapot. mondjuk lehet el passzolom a kártyát és veszek egy rx 5700 referencia és blokk kombót. Alszom egyet még rá!
Az igazság odaát van.''Na meg a pitbul is''
-
-
carr
őstag
válasz odorgg #65811 üzenetére
Csak az a fajta jó? VAgy más is szóbjöhet? Bár amit linkeltél nem nagyon látni pwm szálat...
Esetleg így?
Amivel én szívok most, annak van, pwm szála. BIOS-ban láttam a fordulatot. asszem 2400 körül mozgott. míg ment...
Ha jól emlékszem most lett volna az 5. év vége... De asszem ebayen vettem, az a szar meg csak 3 évre visszamenőleg engedi látni mit vettél...
Ilyen egyébként.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz odorgg #65824 üzenetére
Ja, én neked szándékoztam segíteni. :blush:
Azért köszönöm.
Király. Arra én is vevő lettem vón'... Majd megveszem jódrágánolcsón a másikat, ha adja.
Az én rendszerem megvan, a pumpát amit linkeltem azt a belének szánom a réginek, amiből most kihalt a motor. Úgy nézem méretben, és kialakításban is hasonló. Szóval ha megúszom 10$-ból az jó. nagyon. A 240es phobya G changer azt írták, hogy kevés, azért W580-tól majd megveszem a 360-as radit. Már csak azt kell kitalálnom, hogyan alakítsam át az egészet, hogy a 360 és a 240 is elférjen. Kívülre...
A 240 sztem a táp által kifújt levegőt kapja, és kap még egy 120as arctic ventit. A 360-at meg fentre teszem, ahol most a 240 lakik.
Kicsit kell csak fúrni, faragni az outlaw-t.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest