- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
opti06
aktív tag
válasz
5000watt
üzenetére
amit először linkeltek egyel feljebb pont van 8db olyanom eladó ha kell, illetve ami egyel utána a "brutál változat" olyanom is van... de inkább első verziót ajánlanám, azt tévesen vettem nekem nagyobb kéne, a második a menetes bilincs biztos jobban szorít, megvettem egyet tesztként felraktam simán csőre meg csonkre de azt nem ajánlom... meggyűri a csövet így én azokat se szereltem fel...
-
DigitXT
félisten
válasz
5000watt
üzenetére
Akár ilyet. De ezeket annyira nem szeretem.
Ha valami brutál kell, akkor mondjuk ilyet.
Mondjuk ezeket sem leányálom szerelni, de
ha valamire ilyennel felrakod, az ott marad...Amúgy a műanyag bontható sem lehet rossz,
de olyannal még nem nagyon próbálkoztam...
Szerk: de talán a VGA-hoz volt olyan, hát-hát.
Igazából a hollandis csati sokkal szebb... Bár
a szorítóereje azért kisebb tud lenni. Szóval a
géped nem egy hollandis csatis cső körül kell
a fejed körül - láncos buzogányként - pörgetni.Itt van még egy csomó fajta, nézelődjél.

-
jones965
Modder
A korábbi házamban 2db gtx 580, i7 980X proci, valamint az alaplap és memóriák voltak vízzel hűtve.
Ezek hőtermelését 1 black ice gtx360 és 1db xspc 240 radi disszipálta el a környezetébe.Számadatokban: load
Víz 34°C, környezeti hő 21°C. Ebből adódik a víz dT értéke 11°C.
A víz keringetését D5 szivattyú1,5 fokozaton végezte.Jelen esetben a fent írt hardverek hozzávetőlegesen 600 W hőt adtak át a víznek, azon keresztül a környezetbe.
2 db tripla extrém radival JÓL megépített rendszer bőségesen elég. -
opti06
aktív tag
nálam lesz v2es fc blokk, ami erre a kártyára fekszik fel
v1 kicsit máshogy néz ki -
Kb 20 perce megy az életem első vízhűtése. Hát mit ne mondjak, -10 fok a levegőhöz képest.
-
jones965
Modder
-
-
TXT
őstag
6970 blokknal olvastam olyat, h vki V2 vagy Rev2 blokkot rendelt. Mi a kulonbseg, vagy az melyikre jo?
-
Sima vízzel szépen megy a teszt rendszer, de a rendes lötyivel valami nem kerek. HAbzik és tejfehér.

-
InHell
senior tag
-
opti06
aktív tag
válasz
InHell
üzenetére
én biztos nem kockáztatnám meg, főleg nem a megfagyás, hanem a pára kicsapódástól félnék, feltéve ha 24/7 megy a gép, ha kikapcsolod akkor kint megfagyna idővel a lötyid, főleg este ha -20 is lehet akár, pára kicsapódás számoló ha lehűtöd a vized 10fokra ott már bőven elkezdődne a pára képződés, szerintem nem ér annyit, de lehet próbálkozni persze.
Van itt a topikban is egy srác akinek kint az ablakban a radi esetleg tekerd vissza keresd meg, biztos tud tapasztalatból mondani valami okosat

-
InHell
senior tag
válasz
opti06
üzenetére
Amit linkeltem előkevert folyadék kb. fél perc alatt megfagy -10fokon.
A radit a mostani asztalomról akarom levenni, mert sok helyet foglal és közel van a géphez.
3 méter csövet vettem összesen(akkor még csak házon belül akartam megoldani a hűtést), és a gép hátuljából kb. 40cm-re ér ki a cső, épphogy rá tudtam kötni a MO-RA2-t.
Gondoltam vennék vagy 10 métert, aztán lerakom valahol a szobában.
Fagyálló pedig tuning miatt kell. -
opti06
aktív tag
válasz
5000watt
üzenetére
nem csak volt, van is, ami most van gépbe csak kölcsönpumpa de lehet már itt marad végleg
, nagy különbség nincs elvileg köztük, 10w kicsit gyengébb de még bőven elég a teljesítménye, meg kicsit halkabb, illetve nem melegszik annyira, ha megjött blokkom vga-ra lehet kicserélem pupmát is 10w-re -
5000watt
aktív tag
ddc 1t plus 10w volt már neked ? én lehet olyat vennék használtan..
-
opti06
aktív tag
válasz
InHell
üzenetére
előrekevertben is van gyárilag fagyálló, vagy legalábbis ugyan azon összetevők megtalálhatók általában ahogy olvasgattam topikot.. kérdés meddig bírja, de szerintem hülyeség kivinni azért radit, lehet nem fagyna be a páraképződés azért para akkor is, azért vacakolni, hogy dísznek 15°C körül legyen gép meg nincs sok értelme, vagy kell tuning miatt?
-
InHell
senior tag
Ilyen előrekevert hűtővízbe fagyállót lehet tölteni?
1.5L folyadék van a rendszeremben, ahhoz mennyi fagyállót(pl. ilyet) kéne tölteni, hogy kb. -10 fokig bírja?
Szeretnék venni még kb.10méter csövet, a radiátort akarom áthelyezni máshova de nem akarok most 1-2k-t kiadni egy méter csőért.
Tudtok olyan céget aki árul (pvc/szilikon?)csöveket, és neten meg is lehet vásárolni, mert én nem találok?
16/10-es méretű kellene.
Kuplungos csatlakozó csak ilyen ~5k/db áron található? Marha drága
-
opti06
aktív tag
válasz
5000watt
üzenetére
proci blokk északi híd és egy univerzális vga blokk ami csak lóg a gép aljába mert nem raktam rá kártyára, de már bekötöttem
közben nem akartam kockáztatni így rendeltem egy FC blokkot vga-ra pontosan ilyet remélem a héten megjön még, németből adta fel srác még kedden -
5000watt
aktív tag
Az igen
Milyen blokkod van ?és milyen rendeltél? -
opti06
aktív tag
válasz
5000watt
üzenetére
jaja, rámegy! legalábbis múltkor mértem csatit, úgy rémlik 14körüli átmérője volt legvastagabb ponton, de ha nem sos neked akkor ha megjött a blokkom úgy is szétszedem gépet lemérem csatit újra, hogy biztos legyen, az hogy ekkora a tágulása.. hmm hát mondom elég nagy szenvedéssel ment fel rá a cső
kezem már vízhólyagos lett mire felraktam a csövet 3 blokkra meg tartályra
, levenni meg csak szikével lehet ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
opti06
aktív tag
válasz
5000watt
üzenetére
nekem perpill van 2 ilyen meg 4 ilyen csak régebbi csak réz csati, mindegyikre felment a 9,5ös belsős cső, igaz eléggé nehezen! de legalább tuti nem ereszt, és bilincs sincs rajta, bár akartam rá csak rosszat rendeltem, azóta meg 2x annyiba kerül.. lehet rakok rá kábel kötözőt, de eddig 2 hónap alatt egy csepp víz sem jött ki belőle, de az ördög nem alszik
-
5000watt
aktív tag
Sziasztok!
Amennyiben veszek valami tartályt vagy radit ami 1/4 es csatival van rendelkezve
akkor jó nekem az alábbi csati?
-
opti06
aktív tag
válasz
---Lasali---
üzenetére
nekem is oda van fogatva, 2-2 műanyag kábelkötegelővel, de csatikra nincs is rászorítva igaz azok szerintem 13as csőhöz vannak mert csak nagy szenvedés árán ment rá, nemsoká megjön vga fc blokkom, akkor úgy is szétszedem ránézek pumpánál már csak kíváncsiságból, nekem elég nehezen nyúlósnak tűnik a 16/10es, na meg lehet nyomás is volt rendszeredben, igaz nekem se szelepes a tartályom de bőven van hely tágulnia a víznek, meg full meleg víznél is zártam rá a kupakot, hogy ne lehessen benne nagyon nyomás
-
gyurczy
őstag
válasz
---Lasali---
üzenetére
Nálam a Cleerflex 10/12 csövek bírják, több, mint egy éve használom ugyanazokat, többször szétszedtem-összeraktam a rendszert, és nem volt még szivárgás sehol.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
opti06
üzenetére
Nekem ugyan olyan csövem van csak 12.7 es külső átmérővel.
A DDC gyári tetejéhez biztonság kedviért anno odafogattam kábel kötegelővel, és amikor szedtem szét, hogy rárakjam a phobya tetőt, levágtam a kábel kötegelőket, és kicsit megmozdítva a csövet, már eresztett is! Kicsit megtágulnak ezek a csövek, és nem tartanak annyit mint amikor ráhúztad.
Szóval nálad a 15mm es lehet jobban tart, de a 12 esekkel már vigyázni kell.. -
DigitXT
félisten
Vedd meg, amit a forgalmazó mond... Ha nem jött be, még mindig jöhetsz
kérdezni, s bővíteni. Amúgy 60 mm vastag radival 5 db 12-es ventivel azért
már elég sokat ki lehet hozni szvsz. Nekem 45-ös radikból 6-os felület, de
5 ventivel elvitte ugyanazt a konfigot, amit most a Mo-Ra 3 hűt. (Igaz, hogy
hangosabb volt, meg vagy egy jó 10-essel melegebb a víz, de vitte az is...)Egy léghez képest még mindig halkabb volt + jobb hőfokokat produkált.

-
DigitXT
félisten
válasz
Kolondrum
üzenetére
Full load alatt biztos, hogy k*rvagyorsan túlmelegszik.
A mellékelt ábra nekem szinte idle volt, pár perc alatt.Tegyük hozzá, hogy
1) ki volt kapcsolva a Thermal Monitoring a BIOS-ban,
mert a víz mellett gondoltam felesleges: tévedtem.
2) normális vezérlés ilyet nem csinál, mint a Zalman.
3) normális szivattyú (vezérlés nélkül) nem döglik bempierre: én sem vagyok gépész, s ha már elméletből
nem vágnám le, akkor gyakorlatból tudom. Egyszerűen
úgy tűnt, hogy "semmibe veszed", amit korábban írtam,
ezért nyomatékosítottam. Elnézést, ha offenzív volt.
-
5000watt
aktív tag
Sziasztok!
Laing DDC1-Plus 12V 10W
erre mekkora cső kell a jó illeszkedéshez ?
-
sg22
senior tag
az a legegyszerűbb, ha ennyire kétkedve hiszel nekünk, hogy vissza lapozod ezt a fórumot eredmények után. egy tripla radi egy procira kis tuningal meg egy vga-ra tuning nelkul kb 45-50 fokos eredményt hoz. nyáron ez még több(terhelés alattit mondom). nézz utána a többi eredményeknek is, kb ilyesmi lesz. ebből szűrd le a tapasztalatot
-
nézd mi itt elég egyöntetűen mondjuk hogy nem férsz bele. Az eladó meg ugye a vevő igényét tartja szem előtt. Nem azt mondjuk hogy amit ők mondanak rossz hanem hogy amit mi az tuti jó
Érted ? A még elég vagy már sok közül mi inkább a már sok mert csak kicsivel kerül többeHa veszel egy 9es radit és felrakod a gép oldalára vagy külön állvány és gyorscsati / ezzel leeresztés nélkül szét lehet szedni / akkor tutira el fogod érni a célodat: hogy amit csak ki tudsz préselni a konfigodból azt halkan // 800rpm fordulat // mellett megkapod.
visitó venti: van akinek már az 1500 sok.... akinek a fejére van gyogyulva a fules még a 3000et sem hallja hiszen tolja a gémet 1000rel.
-
TXT
őstag
válasz
HUfantom
üzenetére
Biztosan igazad van a Te nézőpontodból (és a többiekéből), nem is vitatkozni akarok így, tapasztalatok nélkül, de azért az érdekelne, hogy egy általatok is ismert vízhűtés forgalmazó miért tanácsolja azt, hogy bőven elég lesz mindehhez egy tripla és egy dupla radi (persze a legvastagabb 60mm-es). Ő azt is figyelembe vette, hogy mindezt belül szeretném elhelyezni.
Érzek némi diszharmóniát a sok válasz közt. Tőletek is egyfajta szemléletből és tapasztalatból kapok választ és a forgalmazóktól is.
Érted/értitek így a dilemmám, hogy mi is az én igényeimnek megfelelő választás?
-
Csak ismételni tudom magam és csatlakozni az előttem szolokhoz. Erre most mutatsz egy képet egy másik szögből. Nézd sem a ram sem az alaplap nincs vizezve a képen és nem biztos hogy odafér az alaplap vizének a tetejére még1 dupla. Nézd a radiátort mindig felül kell tervezni. egy dupla 8K egy tripla 10-12K én az egyik MORA2-esemet 18ért hozák németroszág ebay ami ugye 3X triplat ér...
CFedvan ha jól emlékszem rádásul 6950seket hajtasz 6970es specifiáció szerint ami már alapból tuning.
-
imibogyo
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Csak mert másra kellene a pénzem, ami benne áll.
Amúgy semmi különös. Kipróbáltam tetszik is, de nem nyerek vele annyi endorfint, mint amennyit például egy jó zenével, ezért erősítő vagy DAC-AMP lesz belőle. -
TXT
őstag
válasz
Sky D.
üzenetére
Köszönöm a véleményed.
Abban az esetben, ha a ramokat és a winyót nem hűtöm, akkor elég az tripla-dupla páros?(bár az igazság az, hogy én kezdő vagyok ezen a téren és kértem tanácsot vízhűtést forgalmazóktól és onnan azt kaptam, hogy elég az egészhez bőven ez a két radi. Na most legyek okos. Sok vélemény, sok infó, egyik ilyen, másik olyan. Majd letisztul nekem.
) -
Sky D.
tag
TXT egy javaslat , minden "egységnek" számíts egy 12cm-es ventilátornyi radiátort...
2db VGA az 2. radi
1db CPU , 1,5 radi
1 db Mosfet 1 radi
1 db déli híd 1 radi
1-2 db HDD 1 -2 radi(HDD mennyiségtől függően)
2-4db RAM modul 1-2 radi . hol is tartunk ?összesen = ~9X12 centi , 4X18cm- nagyságú rácsnál .
-
asuspc96
őstag
válasz
HUfantom
üzenetére
"Azért kémia órán nem azzal az általános nézet hogy a kovalens kötés elszakad, és H+ meg O-- fognak szaladgálni. Vonzák egymást gyorsan megtalálnak a többi bipoláris ugyan de semleges molekula között."
Azt nem mondtam, hogy azok ott is maradnak....de nekünk elég csak egy röpke pillanat...gyorsan "megy" az áram![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"De állítsd elő ezt a 100%ban tiszta folyadékot úgy hogy mikor az edénybe teszed akkor sem onnan sem pedig a 480 elektródájáról nem kerül bele szennyeződés."
Mindezt elméleti síkon tárgyaljuk, hogy a gyakorlatban kivitelezett szerkenytű
az már ne legyen veszélyes....gondolom senki se akar beáldozni több 100k-t csak egy téves feltevés miatt....(ha szivárog valami)Egy szó mint száz holnap megkérdezem fizikus-kémikus szakos ismerősömet, hogy van-e olyan anyag ami *jobb mint a desztillált víz (áram vezetés szempontjából).(*jobb=kevésbé)
u.i.: beleraktad már ? (ha nem addig csak feltételezés....
)asuspc96
-
TXT
őstag
válasz
HUfantom
üzenetére
Értem, köszönöm.
És akkor ez hogyan lehetséges, hogy itt mégis befért? (mondjuk ami egészen biztos, hogy ehhez még én a lapot is hűteném)
Ezen a képen felül van egy tripla radi és oldalt egy szimpla.
Én vhogy így gondolom, csak a szimpla radi helyett egy duplával. ha ott nem fér el, akkor kitalálom vhova máshova, de belülre.
Én nem ismerek olyat, hogy "lehetetlen megoldani"! Egész biztos van megoldás, max nem a legsimább úton, de tuti van.

-
válasz
asuspc96
üzenetére
Erre frappánsan azt kell mondani hogy bizony bele.
De állítsd elő ezt a 100%ban tiszta folyadékot úgy hogy mikor az edénybe teszed akkor sem onnan sem pedig a 480 elektródájáról nem kerül bele szennyeződés.Azért kémia órán nem azzal az általános nézet hogy a kovalens kötés elszakad, és H+ meg O-- fognak szaladgálni. Vonzák egymást gyorsan megtalálnak a többi bipoláris ugyan de semleges molekula között.
Azért a fémes kötés, szerkezetben // mint ugye ami legjellegzetesebben vezeti az áramot // minden fém a külső 1-2 elektronját szokta bedobni de mind nem pedig 1 mólból 1-2...
-
-
asuspc96
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én is erről beszélek...Tételezzük fel.:
Van xL ilyen folyadékunk ebben (a mennyiség függvényében) feltételezhetőek az ütközések létrejöttét -> átalakul és mivel ionok ezért igen jó vezetik az áramot....
1dl 100% dihidrogén-monoxid belevezettünk 480V-ot.....Beleraknád a kezed ?asuspc96
-
asuspc96
őstag
válasz
HUfantom
üzenetére
Nem akarok vitába szállni veled, de csak felvetem a következőket:
A dihidrogén-monoxid desztillált állapotában is képes vezetni az áramot, mert:
Ütközések során hidroxid-ionok és oxónium-ionok jönnek létre (megtalálható a csapvízben is) igaz ez csak minden minden "nagyon sokadik" molekulával történik de jelen van !asuspc96
-
Laprasi991
aktív tag
Új alkatrészek miatt szét kell szednem a rendszerem, mivel nincs elég csövem itthon, ezért egy pár napig állnia kéne a rendszernek szétszedve, amíg rendelek.
Hogyan érdemes nekiesni a víz leengedésének? A blokkokat ki kell szárítanom pl. hajszárítóval, vagy kiszáradnak maguktól korrózió nélkül? (ioncserélt víz + aquatuningos zöld lötyi keverék van benne jelenleg)Szerk: radiátor a gép tetején van, középen a tartály és a gép aljába a pumpa
-
válasz
mpierre
üzenetére
Szerintem nem annyira gáz, de flexi csővel tényleg elég kaotikus megjelenése van. Az tetszik benne, hogy - kvázi - párhuzamosan vannak kötve a prociról a hűtendő alkatrészek. Ok, hogy mindenki a proci által előfűtött vízből kap, de nem az van, hogy pl, ha sorba kötöm, akkor a vga előtt mindenki felfűtötte már a wótert.
(#45408) Nippon
(#45407) DigitXT
lásd ez előző két hozzászólást..........Tényleg hűtőközeg: Az tiszta, hogy viszkozitásból a víz a legjobb. Van más anyag is, ami kb hasonló tulajdonsággal rendelkezik és nem vezeti az áramot? A desztvíz idővel elszennyeződik (tiszta réz blokkok ugyebár) és máris megvan a vezetőképesség. A user error az bármikor befigyelhet...
Ez is meg lett már tárgyalva vagy 1000X hogy a Tiszta 100%os H2O NEM vezeti a áramot. Viszont te nem tudod garantálni, hogy a teljesen feltöltött rendszerben a csak 100%os H2O kering. Mindig van valami szennyeződés. Ez szaporodik el a vízben és lesz trutyis, és rontja a teljesítményt. Ezért kell bele adalék. De még mindig nem vezeti a áramot
Megjegyzem 100%os H2O-t sem lehet kapni sehol -
DigitXT
félisten
válasz
mpierre
üzenetére
mindenki a proci által előfűtött vízből kap
Értsd már meg, hogy nincs ilyen.
A víznek nagy a fajhője: az a proci által
"előfűtött" víz max. 1 fokkal lesz melegebb, mint ami a prociblokkodba bejött.
(Extrém esetben lesz nagy hőmérséklet különbség, ha szinte áll a víz. Az a
legrosszabb, ha tényleg áll, mert akkor kb. felforralja a proci, s kalap-kabát.)Amúgy ha a VGA előtt "mindenki felfűtötte a wótert", akkor szerinted a VGA
hány fokkal melegebb vizet kap, és mennyire fogja ez érdekelni? (Hint: max.
2-3 fok, és semennyire. Annyira túl van hűtve egy VGA ilyenkor, hogy csak.) -
mpierre
veterán
válasz
HUfantom
üzenetére
Szerintem nem annyira gáz, de flexi csővel tényleg elég kaotikus megjelenése van. Az tetszik benne, hogy - kvázi - párhuzamosan vannak kötve a prociról a hűtendő alkatrészek. Ok, hogy mindenki a proci által előfűtött vízből kap, de nem az van, hogy pl, ha sorba kötöm, akkor a vga előtt mindenki felfűtötte már a wótert.
Tényleg hűtőközeg: Az tiszta, hogy viszkozitásból a víz a legjobb. Van más anyag is, ami kb hasonló tulajdonsággal rendelkezik és nem vezeti az áramot? A desztvíz idővel elszennyeződik (tiszta réz blokkok ugyebár) és máris megvan a vezetőképesség. A user error az bármikor befigyelhet...

-
viperabácsi
addikt
Üdv urak érdekelne mi a vélemény Heatkiller rev 3.0 LC erről a blokkrol i5 2500k-ra lenne
-
Blabcsi
őstag

Na ez már vízhűtés.
-
válasz
blasko92
üzenetére
Mint ahogy előttem szóló is mondja nem létezik markáns különbség a rendszerben. Ha igen akkor ahogy ő is mondja baj van. Te is írod majd a kisebb ellenállás irányába megy. Ezzel azt kockáztatod hogy //legrosszabb esetben// tényleg megáll a keringés az egyik ágban....
Azt azért ugye senki nem akarja bemesélni hogy majd műszerrel kiméricskéli, hogy ugyanolyan ellenállás van mindegyik ágban. A víz alapvetően jó hővezető és már kis áramlási sebességnél is jó közelítéssel homogénnek mondható a hőmérséklet.Egy D5 kis sebességen / 2 körül / hangtalan de még mindig tud akkora térfogatáramot csinálni //akár a legnagyobb ellenállású rendszerben// hogy 2-3 foknál ne legyen nagyobb különbség.
-
DigitXT
félisten
válasz
mpierre
üzenetére
Egy vízhűtésben nincs friss, hideg víz. Ha van, akkor valami nem kerek,
túl gyenge az áramlás. (Normális térfogatáram mellett a leghidegebb és
legmelegebb vízhőmérséklet különbség max. 2-3 fok - ami tkp. semmi.)Össze-vissza elosztott rendszernél előfordulhat, hogy az egyes részek
ellenállása nagyon eltér, így a nagyobb ellenállású részben pangani fog
a víz, és a kisebb ellenállásúban lesz csak értékelhető térfogatáram.
-
blasko92
őstag
válasz
mpierre
üzenetére
Igen, DDC, vagy D5. A grafikont elnézve nagy ellenállású a blokk, valamint, ha a prociból három irányba megy a víz, akkor az áramlási sebesség is úgy fog megoszlani a többi blokk között, ezért hogy a többi ágban ne csak vánszorogjon a víz, kell a teljesítmény.
HUfantom szerintem jó, hogy nem sorba vannak kötve a blokkok, mert így mindenhez ugyan olyan hőmérsékletű víz jut el.
Viszont ami probléma lehet vele: "A víz olyan, mint a diák: a legkisebb ellenállás irányába megy". Szóval, ha a ram blokknak kisebb az ellenállása, mint mondjuk az alaplapi blokknak, vagy a vga blokknak, akkor oda jóval több folyadék fog eljutni.Erre a problémára talán egy fojtás (golyós csap, stb..) megoldás lehetne, de ahhoz ki kellene mérni az összes ág áramlási sebességét
Javítsatok ki, ha valamit rosszul gondolok.
Hupsz, lehet ezt benéztem, mert nem néztem meg részletesebben a blokk belső felépítését. Lehet ezzel a mérnökök is számoltak, azért oldották meg így

Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hollandis az tényleg szebb megoldás

, nagy különbség nincs elvileg köztük, 10w kicsit gyengébb de még bőven elég a teljesítménye, meg kicsit halkabb, illetve nem melegszik annyira, ha megjött blokkom vga-ra lehet kicserélem pupmát is 10w-re
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)