- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Laraxior
titán
a tartályt mindenképpen le kell zárni mi? nem lehet hogy működés közben ne legyen rajta a teteje? csak mert a hőmérővel a vizet akarom mérni

-
Genius007
őstag
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Bocs, én baxtam el !
Ezt irtam
" Radi az meg egy kis sima radi (teljesen bele kell rakni a vizbe, kb, Fele akkora !!! mint egy Logitech Mx518 egér
"Pumpát akartam irni !
Szóval a pumpa az csak egy kis sima mezei pumpa !
Egy kis "edényben" van, a vizbe,A radi az meg szerintem elég nagy, vagy én tévedek ? Ennél kissebbeket láttam itt PH!-n eladót, 9k körül !
Vagy csak én vagyok a vak !A radi 24cm magas, 9cm vastag, 22cm széles !
A blokk szerintem elég lenne ! -
Nyugdíjas
nagyúr
-
Genius007
őstag
Radi -> [link]
Cpu blokk -> [link]
Cpu blokk szétszedve -> [link]Radi az meg egy kis sima radi (teljesen bele kell rakni a vizbe, kb, Fele akkora !!! mint egy Logitech Mx518 egér

Ui.: De a pumpa teljesen halk ! A hangját se hallani viz alatt !
lehet ez a gond 
Ui2.: Ha a csövet viszintesen rakom, akkor max 1-1.5cm-re "lövi ki a vizet a pumpa!
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz
shteer
üzenetére
remélem nem bssza szét...szerencsétlen mercury,nem lenne kár érte de azért,most jól jön
Tényleg nehéz ráhúzni a csövet a radira....kínlódtam rendesen,már csak a könnyebb dolog van,be kell szerelni és feltölteni. Már nagy izgalomban vagyok 
ööö..az összes körülötte levő fekete....

narancs,kék,fekete,zöld,fekete,fekete,fekete,fehér piros piros...ilyen sorrendben vannak a zöld oldalán. -
Laraxior
titán
Hogyan lehet egy tápot működésre bírni,h nicnsen alaplaphoz kötve? fel kellene tölteni a rendszert vízzel...

-
Genius007
őstag
Szevasztok !
Vettem ma egy vizhütést ! Home made blokkok stb !
Perr pill, csak a proci van rányomva a vizre, radi elég nagy darab (kocsibol van asszem)
venti nincs rajta, radi ablak elött van (ablak csukva
)Intel e4300 1.8Ghz -> 3.2Ghz
idle 52fok
load 80+
Gyári intel ventivel meg 72volt huzva a max. hőmérséklet játék közbe !
A procin a pasztát illett volna kicserélnem, mert elég sokat számit tudom, de nem volt itthon paszta (holnap veszek)A kérdésem az lenne, hogy rendezzem el a cuccokat hogy jo legyen ?
(pc, radi, "tartály" + pumpa (nyitott)
Mert mintha elég lassan keringene a viz a csövekbe ...Segitségeteket elöre is köszönöm !
(Tudom láma kérdések, de most van elöször vizem ... )
-
shteer
titán
válasz
Játékos
üzenetére
jelen

nálam hűtve van a memó+fet is és mivel azok fölött nem kering a víz, azért van egy üzemi hőmérséklete annak ellenére, hogy a gpu nem meleg nagyon
persze ez az EK és a többi blokkra is igaz: a gpu+memók+fetek hűsölnek de a kari maga elég forró, a nyák ontja a meleget -
Játékos
addikt
Jó estét mindenkinek!
Van itt valaki, aki vizes 8800GT-t tart otthon?
Kérdésem, hogy elég-e neki GPUonly víz? Vagy 10k körül elképzelhető-e fullcover blokk? (Nyilván használtra gondolok...)

-
Tuja1
aktív tag
válasz
Lucif-R
üzenetére
Lucif-R
shteer
Játékos
Köszi a válaszokat! Nálam 14-30 fok között ingadozik a különbség. Amíg 24C° a vizem addig 35-38C°.
Viszont 10 óra használat után már 35C° a vízem a proci húzva, orthos alatt eléri a 65C° is néha.
Érdekes ez a fizika

Valaki volt már olyan megáltalkodott, hogy megmérje egyszerre a radi belépő, ill. kilépő vízhőfokát? (shteer tudom, Te azt mondtad nincs különbség. De nekem ez olyan hihetetlen
) -
Játékos
addikt
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Sajna nincs, de majd csinálok nemsoká, mikor elkészül a SB blokkom, mert akkor úgyis szét kell szedni...
-
-
-
Játékos
addikt
Na drága Urak!
Az Intel IHS-e nagyszerű ! Öröm ránézni, majd egy mm homorulat volt benne.
Na adtam neki egy kis vizespapírt, a garinak annyi, de legalább sima. Mikor nekikezdtem, körben (sajna akkor még nem fényképeztem), tehát a kupak szélén egybol előtűnt a réz, a végén attól tartottam, hogy ott át fogy lyukadni.
Ígértem néhány napja, hogy megmutatom, mi nem tetszik a Koolance backplate-ében: tessék. Nagyobb lyuk van rajta, mint egy szülő anyucin, pont ott nem támaszt, ahol elvárnám tőle!
Meg is hajtotta az alaplapot, mint búcsúban a légpuskát.
Mindegy, jól betömtem a lyukát, az anyjával szórakozzon. Legyalább nem feszül az alaplap.
Végül 2 kép, az aktuális formájáról...
Béke!
-
B@bL3ve5
senior tag
vizemet még nem mértem. proci G0
-
B@bL3ve5
senior tag
[link]erre nem is írtok semmit? nem jó dolog v mi? még a végén megsértődök

-
B@bL3ve5
senior tag
[link]erre nem is írtok semmit? nem jó dolog v mi? még a végén megsértődök

-
B@bL3ve5
senior tag
héhéhééééé....engem nem érdekel h ha "fűtene" is..nem ezért kérdeztem. csak úgy h hátrány-e?
-
Samanbacsii
őstag
D5. De le kellett fojtani szivaccsal, hogy ...ne habozzunk!
Egyébként csodálattal nézem a többiek értékeit és néha arra a megállapításra jutok, hogy passzívan a B3-val nem lesz jobb. Szóval tényleg egy kazán. 10mm belsők, (táp kb. 9mm). Most kap majd minden vizet: NB-SB HK blokk (belül talán 7mm de lehet reszelek rajtuk), fetekre Todyval enhancolunk (én kértem ő megcsinálja
) 10mm belsejű blokkokat.
És ha minden marginális helyen megvan a 10mm, akkor a fontos helyekre be lehet tenni (persze a hatékonyság miatt) nagy ellenállású blokkokat, nem ölik meg a rendszert.
Így gondolom én...
-
B@bL3ve5
senior tag
szerintetek loller dolog volt tőlem h a ház belsejébe raktam az Isolatort? :S
-
Laraxior
titán
meggyütt a vizem

-
fuzik
aktív tag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Ha jól látom, neked b3 -as quad -od van. Ott azért eléggé másképpen alakulnak a dT -k!! Egyébként milyen szivattyúval tolod?
-
redraven85
tag
Beállok énis a kisc csapatba

Kicsit átalakítottam a Tt Tribe cuccát

A kövi megmozdulás az lesz,hogy egy dupla extreme radit csapok a külső egység valameik oldalára ..úgy már ütős lesz

A blokk a bizonyos Tody féle "fekete bárány" és egy Zern blokk a 8800GT-n.Nagyon szépen teljesít mind a kettő.A B3 mas 4 magosom (ami köztudottan forró mint a pokol) 3,2 gigán 30 fokos alapjáraton úgy,hogy minden venti a legalacsonyabb fordulaton megy, a gpu is fix 30 fokos

-
Samanbacsii
őstag
Nálam 36,7 fok volt a víz (hőmérő), 70fokos magok (CoreTemp), 1,32v (CPUz) ha jól emlékszem, szoba 23, egy óra Prime95 után. Ha még órákig járatom a tesztet akkor még -igaz nagyon lassan de- kúszott volna feljebb is a hő. CPU-TÁP-2HDD 2Mora passzív. Pl., amint bekapcsolom a Prime95-t azonnal felugrik 15-20 fokot a maghő. Sajna, a táblázatban levő kis különbségek számomra ismeretlenek.

-
törölt tag
a foxconn picit mintha komolyabban venné a vizet mint az asus
x48 hoz nég ln2-es szettet is rebesgetnek 
azért nem csúnya

mod: kép persze lelógott
-
Silex
aktív tag
Sajna meg kell váljak a vizemtől...
Mostanában becsapkod a menykű, szó szerint. Nincs már elég cash, hogy folyton pótolgassam az alkatrészeket és a vizem, meg persze én is ludas vagyok ebben. Szóval - I'll be back - amint javul az anyagi helyzetem, bár ez odébb lehet.
Üdv, mindenkinek jó vizezést, bár azért még nézelődök errefelé.Laraxior (remélem jól írtam) jelentkezz légyszi, h kb mikor kellene a zalmi blokk, egyelőre nem nagyon kapkodják el. pü is megy
-
Játékos
addikt
Az a legnagyobb probléma ebben a témában, hogy erősen megkérdőjelezhető a szenzorok minősége, illetve a mérések pontossága. Olvashattunk már olyat, hogy BIOS-csere után 10 °C eltérés volt ugyanazon körülmények között...
Az én procim egy P5B lapban 10 fokkal melegebb, mint az Asrockban, illetve Everest szerint
a magok alacsonyabb hőmérsékletűek, mint a proci! Másik lapban a processzor hűvösebb volt léghűtővel, mint a szoba!!!
Innen megközelítve minden lehet optimális, és semmi sem lehet az...
Az én procim (holnap megmutatom, mert kapott egy csepp polírt, fasza az Intel IHS...
)
egy E2180-as prockó alapfesz alatt, 2700MHz-n járatva, polírozott sisakkal, új Coolance blokkal, AS5 pasztával a magok kb. 30 fokkal melegebbek terhelés alatt, mint a víz! Legalábbis a szenzor állítása szerint. Hát, a fene se tudja, nekem ez soknak tünik! Pedig koppra vannak húzva a leszorító csavarok is, meg meg van erősítve a backplate is, és mégis...
-
Lucif-R
senior tag
Víz 4°C mellett idelális naggggyon jó az lenne ha 0.00000000001°C lenne a külömbség
de ilyen nincs.Amúgy a kérdés erősen relatív... mivel hűtöd vissza... mennyi a proci magja most és mennyi a vized? Milyen pasztád van? Milyen CPU blockod? Hány fokos a szobád? Szal sztem ez mindenkinek teljesen illetve erősen egyedi hogy mi a jó és mi a rossz...
-
Tuja1
aktív tag
Megkérdezhetem mennyi az optimális különbség vizem hőfoka, és a cpum hőfoka között, ami még jó, illetve ami már rossz?
és milyen a nagggyon jóóó?
-
B@bL3ve5
senior tag
sry a sok offért de csüt este már meg is van az új karim, hála ....-nek

-
B@bL3ve5
senior tag
az legalább vígasztal h Primeal nem megy 43fok fölé a CPU
-
B@bL3ve5
senior tag
pedig jól járt h megkérdezte

-
H_Zozo
tag
válasz
B@bL3ve5
üzenetére
Nem toltál le szerelés közben valami alakatrészt, vagy nem ezüstös pasztát használtál, amivel véletlenül összezártál valamit?
Nekem már volt ilyen, mind a kettő, páka, új ellenállás, ultrahangos mosó, és a 9600xt még mindig él
pedig nemrég egy villámot is kapott.Jah meg le is sarkaztam láthatóan elég csúnyán, de mikroszkóp alatt megnézve nem látszott semmi.
Aktív témák
Hirdetés
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

"
Oda izmosabb szivattyú kell!
A blokk sem egy szupersztár,de nem ő lesz elsősorban a hunyó...

Tényleg nehéz ráhúzni a csövet a radira....kínlódtam rendesen,már csak a könnyebb dolog van,be kell szerelni és feltölteni. Már nagy izgalomban vagyok