Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
McGregor-HAF
csendes tag
válasz
Real_Necro #2337 üzenetére
Ha a szépség alatt úgy érted, hogy a falon kívüli rész hullámos lehet, akkor nincs vész. Radiátornak is csak a radiátor szelepeknél állnék ki a falból, a többi része falban menne, ivóvíz meg eleve falban fut. Gyakorlatom nincs, de tanultam fémipari alapképzést anno, csináltam már ívhegesztést is, forrasztás sem áll távol tőlem és amúgy is érdekel az ilyen jellegű munka is. Amit eddig a lakásban megcsináltam, azt sokan nem hiszik el, hogy nem szakit hívtam. Türelmes vagyok és utána olvasok a témának ami szükséges lehet. Rokonomtól kaptam komplett készletet csővágáshoz és hajlításhoz. Még veszek pár fittinget forrasztás gyakorlásra.
De ha azt mondod/mondjátok, hogy ha megfelelő eszközzel vágom és nem nyomorgatom meg a csövet, akkor a normál szerelési menetnek megfelelően elviekben nem lehet gond.
Update: Ja, a lágy mellett szólt az is, hogy 25méteres tekercsben vettem és még brutál jó áron adták itt a lakóhelyemen.
-
McGregor-HAF
csendes tag
Köszi, köszi.
Igazából már minden szerszám adott, kivéve a kalibráló eszköz.Én ezen leírás alapján szedtem össze az infókat és itt írja is a kalibrálást.
Nekem a vakolat alatti szerelés lenne opció, plusz kis fürdőszoba ahol átalakítást végeznék és a hosszú rézcsövekkel nem tudtam volna bejutni a folyosón keresztül a fürdőbe, tekercsben meg egyszerűbb és gyakorlatilag egy darabból be tudom rakni a kb 6+6 méter csövet a radiátorhoz.
Klímához elvileg valami tisztított rezet használnak, de ebbe nem mentem bele.
Egyébként próba képp vágtam a csőből és a gyári vágás utáni rész már szép kerek volt, csak félek, hogy ahogy tekerem le, torzulhat a körprofil.
-
McGregor-HAF
csendes tag
Hello!
Lágy rézcsővel dolgoznék víz/fűtés rendszer cseréje miatt, de sehol nem találok a csőhöz való kalibráló eszközt. Tudna valaki javasolna valami webshopot, ahol tudnék venni 18mm-es csőkalibrálót rézcsőhöz?
Elvileg kalibráló tüske lenne a neve, de így sehol nem találok. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest