- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
skybot
csendes tag
-
skybot
csendes tag
Kösz. De leírnád kérlek hogy működik a Split függvény?
Csináltam egy osztálysablont. Készítettem neki 3 tulajdonságot. Tehát ha sikerül kiolvasni teszem azt a Napot. Létrehozom egy példányát az osztálynak és beleteszem az egyik tulajdonságba. Am annyi osztályt kell létrehozni ahány elem van a txt-fájba (sor)? -
skybot
csendes tag
Üdv! Ebben a tanévben érettségiznék emelt szinten infoból. Átrágtam magam egy C#-os könyvön, de volnának még kérdéseim. Az a feladat, hogy egy txt fájlból olvassak ki adatokat.
Az adatok szóközzel vannak elválasztva, minden sorban az adatok egy blokkhoz tartoznak.
Tehát első szám egy napot második egy sorszám harmadik pedig az előadás hosszát adja meg. Később ezekkel kell dolgozni. Kérdésem az lenne, hogy miként tároljam őket és miként tegyem az adatokat be egy tárolóba. Én egy tömbre gondoltam. De hogy rakjam a adatokat bele? Tanár sajnos nincs aki tudna segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest