Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
skybot
csendes tag
Üdv! Ebben a tanévben érettségiznék emelt szinten infoból. Átrágtam magam egy C#-os könyvön, de volnának még kérdéseim. Az a feladat, hogy egy txt fájlból olvassak ki adatokat.
Az adatok szóközzel vannak elválasztva, minden sorban az adatok egy blokkhoz tartoznak.
Tehát első szám egy napot második egy sorszám harmadik pedig az előadás hosszát adja meg. Később ezekkel kell dolgozni. Kérdésem az lenne, hogy miként tároljam őket és miként tegyem az adatokat be egy tárolóba. Én egy tömbre gondoltam. De hogy rakjam a adatokat bele? Tanár sajnos nincs aki tudna segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest