Hirdetés
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
válasz
bandi0000 #9950 üzenetére
Ahol lehet, érdemes async metódusokat használni (mondjuk egy saját használatra szánt webappnál nem valószínű, hogy észreveszed a különbséget, de egy desktop appnál ha nem async-ot használsz, akkor a mentés idejére megfagy a UI)
A validálással kapcsolatban, én főleg webes alkalmazásokon dolgozom, desktop appot soha nem csináltam még, így nem tudom ott hogy szokták megoldani. Weben általában amit lehet, már a UI-on validálunk egyből, ettől függetlenül a szerveren ugyanúgy még egyszer validálunk.
Biztos van valami event winformsban, amire fel tudsz iratkozni (mondjuk amikor a kurzor elhagyja az input boxot), itt meg tudsz csinálni minden validálást, és submitkor már valid lesz minden adat. Esetleg akkor validálnék újra a service-ben, ha valamelyik field mondjuk már meglévő adatoktól függ, és ez változhat közben.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3547,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest