- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
atm*RefeeZ
tag
köszönöm a kusztomtippet
könnyel elképzelhető, hogy valamit nem értek, nagyjából 2 hónapja ismerem a c#-ot és az oop se volt eddig túlzásba vive, a drága oktatók a csodaiskolában elég keveset mondanak el,lévén, hogy a gyopárabb néphez igazítják az anyagot. tanulnék szívesen,de úgy nehéz,hogy a tanár nem mond többet mert nem akar kivételezni meg elrémiszteni a többieket,hogy nem két checkboxból állhat egy form meg egy gombból...
amúgyan..hogyan kerülhetném ki ezt a dolgot? láttam ilyet, hogy application.close vagy ilyesmi,valami másik fórumon írták, pl arra gondoltál?mod: meglestem. application.exit() és ezzel sem megy,szóval érdekel tényleg,hogy miként tudnám ezt kikerülni
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest