Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dipeti
senior tag
válasz
martonx
üzenetére
Nos! Sikerült megoldani. Ma beszéltem egy nálam sokkal okosabb emberrel és elmondta, hogy milyen úton kéne elindulni. Azt mondta, hogy szedjem ki SubStringgel a születési dátumot (0228) és egyszerűen csak nézzem meg relációkkal (<>).
Mivel nem mondja a feladat, hogy el is kell tárolni a változó értéket picit csaltam (mert így nem kellett annyit gondolkoznom) és megalkottam.
Szívesen meghallgatnám, hogy ti hogyan csináltátok volna.
Még egyszer a feladat: "Adott N ember neve, személyi száma. Válogassuk ki a halak csillagképben született
férfiak neveit (február 21 – március 20)." -
trisztan94
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Nem tudom ismered e, de nekem a kedvenc online kódmegosztós-futtatós szolgáltatásom a .NET Fiddle.
Több nyelvet is tud, bele lehet rakni NuGet csomagokat, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest