Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Immy
őstag
válasz
ArchElf #1188 üzenetére
Üdv
A hookolásról csak olvastam, saját magam még nem próbáltam ki, mert normális leírást, tutorialt nem találtam hozzá.
Controlokat hogyan tudom lekérni? (bocsi, de ez nekem még magas)(Nem hackelni akarok hanem csak adatokat kinyerni, ami akár lehet kép, akár szöveg, de szerintem a szöveg nehezebb)
Figyeltem a hálózati forgalmat wireshark-al:
https kapcsolaton megy a forgalom + azt hiszem rsa2-es védelem van még a küldött/fogadott szövegeken --> ez számomra feltörhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Bittorrent topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest