- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
drkbl
őstag
válasz
trisztan94 #4802 üzenetére
Igen, gondolom, túl bonyolult most még weben keresztül futtatni vagy emulálni a grafikus felületet.
-
peter9228
aktív tag
válasz
trisztan94 #4743 üzenetére
-
amargo
addikt
válasz
trisztan94 #4722 üzenetére
"A geolocator aszinkron szerzi meg a pozíciót, ezért be kell rakni az "async" modifiert a metódusba, ami viszont csak void return értéket enged, tehát nem adja vissza a pozíciót."
No ezt hol olvastad vagy ki mondta így?
Task-ok ismerősek?
Amíg ezt álmodból felkeltve nem tudod vissza adni a párodnak úgy, hogy Ő is megértse, addig inkább ne használd - persze tudom szép a marketingje, de azért nem árt érteni, hogy mit csinál. -
válasz
Hogy van az, hogy le tudod kérni a pozíciót a térképen mozgáshoz az UpdateMap metódus közepén, de pont ugyanazt a kódot nem tudod átemelni a POI létrehozásához?
Mert ugyanazt kell csinálni hozzá, nem is értem hol a gond...
"A geolocator aszinkron szerzi meg a pozíciót, ezért be kell rakni az "async" modifiert a metódusba, ami viszont csak void return értéket enged, tehát nem adja vissza a pozíciót."
Ebből a mondatból viszont csak a legelső tagmondat igaz, a többi mind tévedés.
1) Attól, hogy valami aszinkron, még nem kötelező se az async, se az await kulcsszavak használata. A visszatérési érték Task<GeoPosition> típusú, aminek például használhatod a ContinueWith metódusát arra, hogy mi történjen a háttérfolyamat befejeződésekor, nincs kötelezően szükség az awaitre. Csak épp megéri használni, mert garantáltan visszajön a hívószálra és könnyebben olvasható.
2) Az aszinkron metódusok háromféle visszatérési értékkel rendelkezhetnek: Task, Task<T> vagy void. A GeoLocator a másodikra példa. Void visszatérési értéket csak UI eseménykezelők esetében célszerű írni.
3) Dehogynem. -
Peter Kiss
őstag
válasz
Ki kell váltani egy eseményt, mikor megérkezett a felhasználó pozíciója?
-
válasz
trisztan94 #4682 üzenetére
Semennyire, és semennyire. Semmi közöd a többi alkalmazáshoz.
-
válasz
trisztan94 #4603 üzenetére
Természetesen lehetséges, ezt a funkciót geocodingnak nevezik, így keress rá.
Kb. tényleg ennyi: betolod a címet, visszajönnek a lehetséges koordinátái.Mondjuk a Bing helyett én a Google API-ját javaslom, ha más nem, a jobb adatbázis miatt.
-
martonx
veterán
válasz
trisztan94 #4600 üzenetére
MS bénázik rendesen.
-
Szabesz
őstag
válasz
trisztan94 #4598 üzenetére
A linken le van írva a megoldás, a telepítő csak így megy tovább (vagy visszaállítod a dátumot október 6 előttre)
1) SDK letöröl
2) msi telepít
3) SDK install -
Szabesz
őstag
válasz
trisztan94 #4596 üzenetére
Https-en akar letölteni egy csomagot, de annak lejárt a tanúsítványa nemrég, ezért elhasal.
Megoldás itt.
Ha iso-ból telepíted, akkor a felsoroltakat le sem kell töltened, ott vannak a "packages\Windows_SDK"-ban -
martonx
veterán
válasz
trisztan94 #4556 üzenetére
Azért igen sok minden változott benne, bár valóban némi jó akarattal kiadhatták volna egy baromi erős SP4-ként is.
Szerintem leginkább a win8.1, és annak mögöttes változásai miatt volt szükség új VS-re, egyébként a jövőben továbbra is 2 éves ciklusokra fogok számítani a VS-ből. -
martonx
veterán
válasz
trisztan94 #4550 üzenetére
Reiter István ingyenes C# könyvében biztos találsz rá választ. Az általad felsorolt cuccokra egyébként vagy végtelenül leegyszerűsített választ adok, vagy oldalakon keresztül lehetne taglalni a különbséget. De a legjobb, ha utána guglizol, vagy olvasol némi szakirodalmat.
-
martonx
veterán
válasz
trisztan94 #4530 üzenetére
Microsoft Visio-t használtam már ilyen célra, elég komoly a tudása.
Aztán használtam még az ingyenes Yed-et, ahhoz képest, hogy ingyenes egészen használható. Meg biztos van még kismillió hasonló. -
K_Gabor
tag
válasz
trisztan94 #4517 üzenetére
Hehe,akkor este ha már lesz időm újra nekiesni akkor lehet jelentkezem a megjelenítés faragása miatt
-
leximester
tag
válasz
trisztan94 #4505 üzenetére
Köszönöm, már megoldottam
-
bagyusz
őstag
válasz
trisztan94 #4482 üzenetére
Vágom.
Okés, megkérdezem, azt hittem, hogy olyan nincs.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
trisztan94 #4468 üzenetére
public sealed class Sexes
{
private static readonly ResourceManager Localization = new ResourceManager(typeof(SexResources));
public static readonly Sexes Male;
public static readonly Sexes Female;
public static readonly Sexes DoNotTell;
public string Name { get; private set; }
public string Display
{
get { return Localization.GetString(Name); }
}
public int ID { get; private set; }
static Sexes()
{
Male = new Sexes("Male", 1);
Female = new Sexes("Female", 2);
DoNotTell = new Sexes("DoNotTell", 3);
}
public static IEnumerable<Sexes> All()
{
yield return DoNotTell;
yield return Male;
yield return Female;
}
private Sexes(string name, int value)
{
Name = name;
ID = value;
}
public static implicit operator int(Sexes sex)
{
return sex.ID;
}
}És akkor ehhez kell még egy resource fájl, illetve mikor UI-on jeleníted meg, akkor az ID és a Display property kell neked, ezekből kell pl. SelectList-et építeni.
-
martonx
veterán
válasz
trisztan94 #4468 üzenetére
Azt hiszem én most kiszálltam. Némi minimális OO alapismeretre jó lenne szert tenned, és hidd el magadnak meg fogod tudni válaszolni a kérdéseidet.
Athlon64+ hátha te türelmesebb vagy
Illetve bárki más magyarázza már el Trisztan-nak, hogy mik azok a class-ok, objektumok, függvények, visszatérési értékek, public, private stb.... -
Peter Kiss
őstag
válasz
trisztan94 #4465 üzenetére
A type code class valóban egy osztály:
public sealed class valami
{
public static readonly valami Male;
static valami()
{
Male = new valami("Male", 1);
}
private valami(string name, int value)
{
/* ... */
}
}Zárt, nem mókolható kívülről (0, explicit cast), gyors, kiegészíthető a fentieken kívül is mint már mondtam pl. lokalizációval (kell egy resource fájl, egy ResourceManager és egy property, ami a fordított nevet adja vissza).
-
martonx
veterán
válasz
trisztan94 #4465 üzenetére
Ahtlon64+ arra gondolt, hogy úgy általában a ViewBag, Viewdata, TempData kerülendő megoldások, mivel ezek dinamikus változók, és egy normális típusos nyelvben kerülendő a dinamikus változók használata, pont az ilyen problémák miatt, mint amibe te belefutottál.
Jellemzően a View-khoz ViewModelleket érdemes készíteni. Ezek gyakorlatilag sima class-ok, viszont az egyes elemeket külön tudod annotálni, lokalizálni stb... -
Peter Kiss
őstag
válasz
trisztan94 #4463 üzenetére
@Html.DropDownListFor(m => m.Sex, ViewBag.Sex as IEnumerable<SelectListItem>)
De:
ViewBag/ViewData alkalmazása nem nyerő, igazi kiskapunak mondanám tisztességes megoldás helyett.
Enum helyett használj type code class-t, mert gyorsabb, biztonságsabb, könnyen többnyelvűsíthető, nem csak egy név-érték akármicsda, mást is be lehet pattintani az egyes típusokhoz. -
martonx
veterán
válasz
trisztan94 #4461 üzenetére
És hogy teszed össze a Viewbag változóban lévő adatokat? Azt a kódrészt jó lenne látni.
Ez pedig így persze, hogy nem működik: m=> m.Sex, "viewbag változó"
Ennek működnie kellene: m=> m.Sex, Viewbag.Valtozo //fejből írtam
-
martonx
veterán
válasz
trisztan94 #4459 üzenetére
Szia!
Alapértelmezett választós szöveget érdemes lehet így megadni:
@Html.DropDownListFor( model => model.Valami, Model.ValamiList, "Válassz a lehetőségekből" )
Elkezdtem részletesen válaszolni, de miért nem olvasod el inkább a hivatalos oldal ide vonatkozó tutorialját legalább???
-
leximester
tag
válasz
trisztan94 #4453 üzenetére
Van marketen egy "játékom" elég kezdetleges még, de folyamatosan fejlesztem. Később szeretnék valahogy egy online rangsort csinálni a játékosok között. Erre milyen lehetőségek vannak? Vagyis inkább úgy kérdezem hogy mi az ami feltétlenül kell hozzá? Illetve van-e hozzá valamilyen "tananyag", vagy hogyan tudnék neki kezdeni? Előre is köszönöm.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
trisztan94 #4451 üzenetére
Microsoft .NET Framework 4.5 Language Pack - ha 4.5-öt használsz, van a többihez is egyébként.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
trisztan94 #4449 üzenetére
A validator attributumoknak meg tudsz adni üzenetet vagy resource fájlt és abban egy resource-t. Az alap validációs üzeneteket lehet magyarítani azzal, ha felrakod a .NET nyelvi csomagját.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
trisztan94 #4447 üzenetére
Az első találat a Google-lel máris jó. Mindegy, mert szerintem neked DropDownListFor() kellene inkább (mindkettőnél kizárólag egyet lehet választani, így a listbox szóba sem jöhet gyakorlatilag).
ListBoxFor()-t nagyon könnyű egyébként is használni: első paraméter egy IEnumerable, amiben a kiválasztott elemek vannak, második paraméter a lehetséges elemeket tartalmazza (IEnumerable<SelectListItem>).class ViewModel : UserReg
{
public SelectList Sexs { get; set; }
public SelectList Years { get; set; }
/* ... */
}
@model ViewModel
@Html.DropDownList(model => model.Sex, Model.Sexs)
@Html.DropDownList(model => model.BornYear, Model.Years)A SelectList-eket a controller-edben töltöd fel, évek előállításához használd az Enumerable.Range() metódusát, illetve érdemes írni egy extension method-ot az IEnumerable<T>-re, ami SelectList-et állít elő.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
trisztan94 #4442 üzenetére
Úristen. Lekéred az összes felhasználód (legyen 5 millió), miközben csak egy kellene.
Controller:
public ActionResult Profil()
{
return View(db.Users.First(x => x.Name == WebSecurity.CurrentUserName));
}View:
@model project.Models.User
@Model.LastName @Model.FirstNameA többit képzeld el.
Gyorsan, olcsón, jól dolgozunk. Ezek közül kettőt választhat.
-
martonx
veterán
válasz
trisztan94 #4429 üzenetére
Annyi helyen le van írva, hogy hogy kell custom mezőket hozzáadni simplemembership provider-rel a userprofilhoz.
Kérlek, kérlek egyetlen egy példát nézz meg a weben, és hidd el menni fog.Másik lehetőség, hogy életed első ASP.NET MVC projektjének nem egy basic projektet választasz - innen is szeretnék gratulálni a bátor döntésért - hanem egy kész internet applicationt. Nem szégyen a kész template-ekből puskázni, hogy hogyan van valami gyárilag megoldva. Plusz esetedben ahogy elnézem pár napnyi szívástól is megkímélted volna magad.
Ismét mondom, nem késő átállnod internet template-re.A hibaüzenet egyébként beszédes, gondolom sikerült kétszer definiálnod / felül definálnod a táblát.
-
martonx
veterán
válasz
trisztan94 #4426 üzenetére
Inkább azt írd le, hogy mégis mit szeretnél? Alapból nem kell buzerálni a jogosultságos cuccokat (remélhetőleg nem empty projectről indultál, ha igen, akkor még nem késő újra kezdeni Internet Application template-el), pláne MVC4-nél a SimpleMembershipProvider-el már különben is gyerekejáték a jogosultságok, role-ok állítgatása.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
trisztan94 #4420 üzenetére
Mit nem lehet ezen érteni? Ha a routing-ból kihagyod az action-t, akkor hogyan tudna a rendszer ráhúzni egy action link-et?
Helyedben kettővel visszább lépnék a fejlesztésben, hiszen a problémát egy nagyon egyszerű módszerrel lehet megoldani, olvasásnak hívják.
-
válasz
trisztan94 #4422 üzenetére
"Gondoltam több Controller-re osztom a különböző funkciókat, hogy átláthatóbb legyen, korábban egyben volt az egész, már a fejemet fogtam az átláthatatlanság miatt."
Ettől még lehet több controller, sőr, a SoC miatt nem csak lehet, elvárt is. Igazából nem értem teljesen, mit miért szeretnél, de itt egy jó összefoglaló a routingról:
Link -
martonx
veterán
válasz
trisztan94 #4420 üzenetére
"Tehát a lényeg, hogy az url-ben nem szeretném, ha kiíródna az action, ezért leszedtem." - nos ezt így talán nem kellene. Mi lenne ha első körben utána olvasnál?
-
j0k3r!
őstag
válasz
trisztan94 #4410 üzenetére
hello!
rossz a kerdes. nyilvan minden rendszer annyira biztonsagos, amilyenre fejleszted. viszont, ha a kerdesed arra iranyult, hogy ad-e "gyari", biztonsaggal kapcsolatos funkciokat az asp.net (mvc), akkor a valasz igen. ha normalisan hasznalod, akkor sql injection, xss, csrf, stb.-re vannak beepitett osztalyok, amiket felhasznalhatsz.
ha ez szamit, akkor, ha en most valami "biztonsagosat" akarnek fejleszteni, akkor en is asp.net mvc-t valasztanek. tutorialok errefele, de ezen kivul vannak mvc 4-el kapcsolatos konyvek is, csak jol kell keresni
-
oO7
őstag
válasz
trisztan94 #4305 üzenetére
te egy darab könyv címében lévő betűket szeretnéd sorbarendezni?
azt javasolnám, hogy vagy nézz utána pl egy buborék rendezésnek vagy pl csinálhatod azt, hogy csinálsz egy üres eredménylistát, belerakod az eredeti lista első elemét, és aztán minden további elem hozzáadásánál megkeresed, hogy hova kellene azt beszúrni az eredménylistába...
tehát valami ilyesmi:var eredmenyLista = new List<Konyv>();
eredmenyLista.Add(raktar[0]);
for (int i=1; i<raktar.Count; i++)
{
// és akkor itt minden egyes elemnél levizsgálod, hogy hova kellene kerülnie az eredménylistában, pl így
var index = 0;
while (index < eredmenyLista.Count && raktar[i].cim.CompareTo(eredmenyLista[index].cim) > 0) index++;
eredmenyLista.Insert(index, raktar[i]);
}Amit még érdemes beletenni az az, hogy leellenőrizd, hogy van e legalább két elem a raktárban, mert különben az indexelés miatt szórja majd a kivételeket
-
Soak
veterán
válasz
trisztan94 #4274 üzenetére
Hol vagy milyen keretek között van ez az oktatás? Középiskola? OKJ ?
-
válasz
trisztan94 #4274 üzenetére
Hja, éreztem. Messziről bűzlik, hogy az oktatás a strukturális programozás szintjét alulról súroló valamiben kimerül... A C#-ot is csak gondolom azért vették elő, mert a Turbo Pascal már nem fut Windows 7-en.
Sok mindent ne alapozz erre az órára.
Meg ne is rettentsen el, a C# szerintem az egyik legszebb nyelv -
válasz
trisztan94 #4272 üzenetére
A struct tagváltozóinak alapból private a hozzáférése, ezért nem lehet hozzájuk férni. Az objektumok alapfogalmait azért elmondták órán? Mert azért elég nagy hiányosságok vannak... Érzésre az oktató hibája.
A legegyszerűbb hack hogyha a "public" kulcsszót odaírod mindhárom tagváltozó elé.
Struktúra és struktogramm nem ugyanaz egyébként.
Globális változók se sűrűn vannak C#-ban.
-
sztanozs
veterán
válasz
trisztan94 #4269 üzenetére
Azért az sem ártana, ha megértenéd, hogy mi, miért, merre, meddig
-
sztanozs
veterán
válasz
trisztan94 #4267 üzenetére
Struct is használható, főleg, hogy csak adatot tárolsz bennük. Mondjuk arra érdemes odafigyelni, hogy a struct inicializálható értékadás nélkül is, de gondolom ez téged itt nem zavar
Fejből - hibakezelés nélkül - kb:
public struct Konyv
{
int ar;
int db;
string nev;public Konyv( int ar, int db, string nev)
{
this.ar = ar;
this.db = db;
this.nev = nev;
}
}és csinálsz belőle egy listátz és azt töltöd fel:
List<Konyv> raktar = new List<Konyv>();
/*
stream reader cucc
*/
string sor = null;
while((sor = sr.readLine()) != null)
{
string[] sordarab = sor.Split(' ', 3);
Konyv k = new Konyv(int.Parse(sordarab[0]), int.Parse(sordarab[1]), sordarab[2]);
raktar.Add(k);
}Ezután már a raktar változóval tudsz játszani:
Összeg:
var osszeg = raktar.Sum(r => r.db * r.ar);Kifogyott:
var kifogyott = raktar.Any(r => r.db == 0);Adott ár alatt:
var adottAr = Convert.ToInt32(tb_adottAr.Text);
var szamlalo = raktar.Count(r => r.ar < adottAr); -
sztanozs
veterán
válasz
trisztan94 #4262 üzenetére
Access DeniedAthlon64+: egy még maradt
-
Peter Kiss
őstag
válasz
trisztan94 #4260 üzenetére
Milyen ciklusok?
private void b_osszertek_Click(object sender, EventArgs e)
{
var ossz = 0;
for (var i = 0; i < 32; i++)
{
ossz = ossz + (ar[i] * raktaron[i]);
}
l_megjelenites.Text = "A raktárkészlet összértéke: " + ossz.ToString() + " Ft";
}
private void b_kifogyott_Click(object sender, EventArgs e)
{
var kifogyott = raktaron.Any(x => x == 0);
//nem használod semmire
}
private void b_adottAr_Click(object sender, EventArgs e)
{
var adottAr = Convert.ToInt32(tb_adottAr.Text);
var szamlalo = ar.Count(x => x < adottAr);
l_megjelenites.Text = szamlalo + "-féle könyv kapható " + adottAr + "Ft alatt.";
}Az elsővel nem lehet mit kezdeni, mert rosszul van valami tervezve (a két különálló tömb nem világos nekem).
-
dabadab
titán
válasz
Jo ez igy, legalabbis a metodusokra osztas.
Ami nagyon nem jo, az egyreszt a bedrotozott konstansok, amiket raadasul szammal irtal ki mindenhol (kepzels el, hogy kiderul, hogy ezentul mondjuk 50 akarmirol kell infot tarolni, baromi maceras lesz mindenhol atirni), masreszt meg ha mar ugyis egy dologhoz tartozik az ar meg a raktaron tulajdonsag, akkor azokat tarolhatnad egy strukturaban es abbol csinalhatnal tombot, ahelyett, hogy ket tombod lenne. Ez mar csak azert is jo lenne, mert ezutan a for helyett hasznalhatnad a foreachet, ami minden bizonnyal olvashatobba tenne a kodot, ehelyett:for (int i = 0; i < 32; i++)
{
ossz = ossz + (ar[i] * raktaron[i]);
}lenne az, hogy
foreach(dologType dolog in dolgok)
{
ossz += dolog.ar * dolog.raktaron;
} -
sztanozs
veterán
válasz
Mivel a for ciklusok mindig mást csinálnak így nem tudsz túl sokat nyerni a dologgal.
Ráadásul a második metódusod szerintem rossz. Ha bármelyik könyvből 0 vanna, akkor a végén azt írja ki, hogy kifogyott (bármi kifogyott-e a raktáron) - de azt nem fogod tudni, hgy melyik fogyott ki. Persze jó volna tudni, mi a cél... Mondjuk nem is csinál a végén semmit a metódus, csak számolgat és a végén kilép.Másik dolog - használd a string.Format-ot öszetett stringek készítésére:
l_megjelenites.Text = string.Format("A raktárkészlet összértéke: {0} Ft", ossz);l_megjelenites.Text = string.Format("{0}-féle könyv kapható {1} Ft alatt.", szamlalo, adottAr);
-
sztanozs
veterán
válasz
trisztan94 #4258 üzenetére
Lehet, hogy nem értem a kérdésedet
Viszont ez alapján nem hiszem, hogy neked for ciklus kellene:
Annyi lenne a lényeg, hogy egy metódusba szeretnék egy for ciklust rakni, mivel a 9 gomb ami a programban van mind használja pontosan ugyan azt.. Viszont van pár eset amikor elágazás is lenne benne. -
fatal`
titán
válasz
trisztan94 #4191 üzenetére
Vagy lefuttatod kódból aztán kitörlöd, vagy SQL management studioban. VS-ből így azt hiszem nem lehet sql-t futtatni, ha tévedek majd valaki kijavít.
-
ferensz
senior tag
válasz
trisztan94 #4183 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a Global.asax-ben kell átállítani valahogy így, de az okosabbak úgy is megmondják majd:
routes.MapRoute(
"Default", // Route neve
"{controller}/{action}",
new { controller = "NewsController", action = "Action neve(news, Index, ahogy elnevezted)" }); -
sztanozs
veterán
válasz
trisztan94 #4063 üzenetére
Google-fu: datagridview column width
"Wrapper"-ből meg úgy nem lóg ki, ha az oszlopok összélessége kisebb, mint a wrapper szélessége...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
trisztan94 #3241 üzenetére
Nem is értem miért kell ezt ennyire túlbonyolítani. Egyszerűen egy db int-ben tárolod elsőnek felforgatott gomb indexét. Ha gombok[lastIndex].Text == sender.Text, akkor mindkettőt fehérre állítod. Minden második kattintás után meg mondjuk a lastIndex-et -1 -re állíthatod, ezzel tudod magadnak jelezni, hogy még nem kattintottak először.
A magyar elnevezéseket, főleg az ékezetes
elnevezéseket nagyon messziről kerüld el.
Bazzeg nem igaz, hogy Jester leírta már ugyanezt előttem.
-
Jester01
veterán
válasz
trisztan94 #3241 üzenetére
Nagyon egyszerű, vezess be egy member változót ami a legutoljára felfordított indexet tárolja, illetve azt is, hogy érvényes-e. Legyen mondjuk -1 ha nincs ilyen (vagyis "első gomb" következik). Induláskor ezt akkor -1. A gomb kattintás eseménykezelőjében akkor megnézed, hogy ez -1 vagy sem. Ha az, akkor ez most "első gomb", egyszerűen elteszed az aktuális indexet ebbe a változóba és kész. Ha nem -1, akkor benne van az előzőleg felfordított gomb indexe. Ez alapján már össze tudod hasonlítani, és nem egyezés esetén azt és az aktuális gombot is visszafordítod (és persze az enabled-et is visszaállítod). A segédváltozót pedig -1-re teszed, mivel a következő gomb megint "első gomb" lesz. Leírva bonyolultabb mint leprogramozni
-
fatal`
titán
válasz
trisztan94 #3239 üzenetére
Én ezt úgy csináltam, hogy egy tömbbe beraktam a felforgatott gomb indexét (esetedben akár magát a számot is rakhatod) és a második gombnál ezt hasonlítottam össze. Ha nem egyeznek akkor visszaállítod őket feketére, ha egyeznek úgy hagyod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest