- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
Köszi megpróbálom, aztán ha nem nagyon akar menni, lehet írok még.
A gomboshoz viszont annyit, hogy nem windowsformban kell megcsinálni a progit, hanem WPF-ben, a felület xaml-ben van megírva, ezért gondoltam, hogy annak a kis nyílnak is van valami kódja vagy ilyesmi, mint pl. hogy a sima nyomógomb az button ha jól tudom. -
hoffman_
nagyúr
hűazannya. első körben nagyon szépen köszönöm a fáradságot, a megírást, és a magyarázatot
második körben viszont inkompatibilitást kell jeleznem a tudásom és a programod között... a helyzet az, hogy rengeteg olyan dolog van benne, amit én még nem is láttam*. ebből nyilvánvalóan következik, hogy mélyen gyökerezik a probléma, miszerint is teljesen máshogy lett leadva nekem. nem sanszos, hogy így egy nap alatt össze tudnám mosni a kettőt.
* pl ez a sor fogalmam sincs, hogy mi:
bool isNumber = int.TryParse(s, out number);.nem igazán láttam még soha olyat sem, hogy Console.ReadLine(); vagy if (binary[binary.Length - 1] == '0' &&
binary[binary.Length - 2] == '1'), csak hogy példát mondjak.megmutatok egy programot a saját(illetve közös) írásokból, hogy lásd miről beszélek.
feladat: feltölteni s1-et, majd s2-be másolni, ha a 10-es helyi értéken páros, s3-ba másolni, ha páratlan szám áll, ezután függvénnyel kiíratni.
void bekero(unsigned int*s1);
void paros(unsigned int*s1, unsigned int*s2);
void paratlan(unsigned int*s1, unsigned int*s3);
void kiir(unsigned int*s1, unsigned int*s2, unsigned int*s3);
int main()
{
unsigned int s1[10], s2[10], s3[10];
bekero(s1);
paros(s1, s2);
paratlan(s1, s3);
kiir(s1, s2, s3);
return 0;
}
void bekero(unsigned int*s1)
{
int i=0;
while(i++ <10)
{
scanf("%d", s1++);
}
}
void paros(unsigned int*s1, unsigned int*s2)
{
int i=0, j=0;
while(i<10) s2[i++]=0;
i=0;
while(i<10)
{
if(((s1[i]/10%10)%2)==0) s2[j++]=s1[i];
i++;
}
}
void paratlan(unsigned int*s1, unsigned int*s3)
{
int i=0, j=0;
while(i<10) s3[i++]=0;
i=0;
while(i<10)
{
if(((s1[i]/10%10)%2)!=0) s3[j++]=s1[i];
i++;
}
}
void kiir(unsigned int*s1, unsigned int*s2, unsigned int*s3)
{
int i=0;
while(i++ <10)
printf("s1: %d, s2: %d, s3: %d\n", *s1++, *s2++, *s3++);
}na, valahogy így néznek ki a programjaim. ezt nagyjából átlátom, de persze itt is van, amit nem értek, és elmagyarázni nem tudták/akarták.
-
Igaz, alapozás mindenképp kell, ezt aláírom, de abban is lehet logika. Például én egy kezdőnek olyan feladatot adtam, hogy tároljon memóriában mindenféle adatokat és babrálgassa őket. Érték és ref típusok, osztály, objektum, struct, tömb, lista simán belefér egy-egy ilyen feladatba, nem kell ahhoz átvágni a .NET-et.
Csak azt mondom, legyen használható, amit feladatként kiadnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- YouTube
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest