- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
Köszi megpróbálom, aztán ha nem nagyon akar menni, lehet írok még.
A gomboshoz viszont annyit, hogy nem windowsformban kell megcsinálni a progit, hanem WPF-ben, a felület xaml-ben van megírva, ezért gondoltam, hogy annak a kis nyílnak is van valami kódja vagy ilyesmi, mint pl. hogy a sima nyomógomb az button ha jól tudom. -
hoffman_
nagyúr
hűazannya. első körben nagyon szépen köszönöm a fáradságot, a megírást, és a magyarázatot
második körben viszont inkompatibilitást kell jeleznem a tudásom és a programod között... a helyzet az, hogy rengeteg olyan dolog van benne, amit én még nem is láttam*. ebből nyilvánvalóan következik, hogy mélyen gyökerezik a probléma, miszerint is teljesen máshogy lett leadva nekem. nem sanszos, hogy így egy nap alatt össze tudnám mosni a kettőt.
* pl ez a sor fogalmam sincs, hogy mi:
bool isNumber = int.TryParse(s, out number);.nem igazán láttam még soha olyat sem, hogy Console.ReadLine(); vagy if (binary[binary.Length - 1] == '0' &&
binary[binary.Length - 2] == '1'), csak hogy példát mondjak.megmutatok egy programot a saját(illetve közös) írásokból, hogy lásd miről beszélek.
feladat: feltölteni s1-et, majd s2-be másolni, ha a 10-es helyi értéken páros, s3-ba másolni, ha páratlan szám áll, ezután függvénnyel kiíratni.
void bekero(unsigned int*s1);
void paros(unsigned int*s1, unsigned int*s2);
void paratlan(unsigned int*s1, unsigned int*s3);
void kiir(unsigned int*s1, unsigned int*s2, unsigned int*s3);
int main()
{
unsigned int s1[10], s2[10], s3[10];
bekero(s1);
paros(s1, s2);
paratlan(s1, s3);
kiir(s1, s2, s3);
return 0;
}
void bekero(unsigned int*s1)
{
int i=0;
while(i++ <10)
{
scanf("%d", s1++);
}
}
void paros(unsigned int*s1, unsigned int*s2)
{
int i=0, j=0;
while(i<10) s2[i++]=0;
i=0;
while(i<10)
{
if(((s1[i]/10%10)%2)==0) s2[j++]=s1[i];
i++;
}
}
void paratlan(unsigned int*s1, unsigned int*s3)
{
int i=0, j=0;
while(i<10) s3[i++]=0;
i=0;
while(i<10)
{
if(((s1[i]/10%10)%2)!=0) s3[j++]=s1[i];
i++;
}
}
void kiir(unsigned int*s1, unsigned int*s2, unsigned int*s3)
{
int i=0;
while(i++ <10)
printf("s1: %d, s2: %d, s3: %d\n", *s1++, *s2++, *s3++);
}na, valahogy így néznek ki a programjaim. ezt nagyjából átlátom, de persze itt is van, amit nem értek, és elmagyarázni nem tudták/akarták.
-
Igaz, alapozás mindenképp kell, ezt aláírom, de abban is lehet logika. Például én egy kezdőnek olyan feladatot adtam, hogy tároljon memóriában mindenféle adatokat és babrálgassa őket. Érték és ref típusok, osztály, objektum, struct, tömb, lista simán belefér egy-egy ilyen feladatba, nem kell ahhoz átvágni a .NET-et.
Csak azt mondom, legyen használható, amit feladatként kiadnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Könyvajánló
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest