Új hozzászólás Aktív témák

• trisztan94

őstag

Sziasztok!

Egy olyan hibába botlottam amibe még sosem, biztos valami semmiség, de nem tudok rájönni mi lehet :( ASP.NET MVC4

Lényeg:
    Megváltoztattam a default route-ot erre:
    routes.MapRoute(
    name: "Default",
    url: "{controller}/{id}",
    defaults: new { controller = "Kezdolap", action = "Index", id = UrlParameter.Optional }
    );

Tehát a lényeg, hogy az url-ben nem szeretném, ha kiíródna az action, ezért leszedtem.

Na most, több controller-em is van: BejelentkezesController, RegisztracioController stb... Ezekre egy ActionLink-kel hivatkozok a Layout fájlomban így:
    @Html.ActionLink("Bejelentkezés", "Login", "Bejelentkezes")

Tehát ugye Bejelentkezés legyen a link szövege, Login a controller action amire hivatkozok és Bejelentkezes a Controller amire hivatkozok. Ebben a Controllerben csak a Login action van, más nem.
    Na a problémám az lenne, hogy nem linkel rá a Controller-re ill. az action-re amire kéne. Buildet természetesen nyomtam rá.. Még forráskód nézetben, böngészőben is simán localhost-ra mutatnak a linkek. Mind ezt csinálja.

Mi lehet a gond? :F :F :F

Szerk:
    Még annyit hozzátennék, hogy URL kérésre sem reagál. Tehát /Bejelentkezes/-re, /Bejlentkezes/Login/-ra ill /Bejelentkezes/Login.cshtml-re sem, 404-es hibát dob.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés