- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Igazából a tanárom egy s*ggfej, 64 éves, sok mindent ő sem tud, az okosabb diákok magyaráznak néha neki el dolgokat.. Látszik rajta, hogy nagyon elege van már a munkájából, az az igazi zsémbes öregember
Ráadásul ha merek kérdezni valamit én vagyok a hülye, hogy nem tudom mi van, de persze, ha a "kedvencei" kérdeznek valami baromságot akkor mosolyogva mondja nekik..
Objektumokról nem esett még szó, nem csinálunk olyan bonyolult feladatokat, nagyjából megvan, hogy mit csinálnak, meg hogy mik azok. (Mivel a Webszerkesztést (ASP.NET, JS) magamtól viszonylag "kitanultam", ott használom is őket, de Win desktopban még sosem foglalkoztam velük komolyabban)
Tehát tudom, hogy mik azok, de nem ismerem őket annyira.Az órai feladatok nagy része txt fájlból olvasás és DataGridView-ben történő megjelenítésük körül forog, nem rég mentük kicsit bele a metódusokba. Ja, ráadásul a mintafeladatok (általában) Delphi-ben vannak írva, mikor C#-ot tanulunk.
Köszönöm, public-kal szépen megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Spórolós topik
- Amazon
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest