- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- BMWFan: Akasztófa
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter74
tag
Sziasztok,
Kezdő programozóként az alábbi problémába ütköztem és nem tudok továbblépni. Visual Studio 2019-et használok, és Form-ot kellene MySql adatbázissal összekötnöm, de az Entity Framework kifog rajtam.
Megvan a Data Connection localhoston keresztül, kapcsolat aktív, táblákat Server Explorerben látom.
Természetesen a MySql for Visual Studio (1.2.9 ver) és a MySql Connector Net (8.0.21 ver) telepítve lett. Jelenleg ezt a párosítást javasolták, ami együtt működik.
A MySql Application Configuration-ban kijelöltem, hogy a MySql-t használom és az Entity Framework 6.x verzióval szerertném.
A Models mappában hozzá kívántam volna adni egy új ADO.NET Entity Data Model-t, de az Entity Framework verziónál nem a 6-os, hanem az 5.X aktív, a 6.x nem is választható. Így természetesen nem is tudom folytatni a projektet. Itt akadok meg.
Próbálgattam nyomozni, hogy mi lehet a baj, de nem sok eredménnyel. Próbáltam a MySql for Visual Studio és a MySql Connector Net újratelepítését, nem segített.
Próbáltam új (szűz projektben) csak ez ADO.NET Data Model-t létrehozni, de nem sikerült.
Azt is próbáltam, hogy az App.Config tartalmát ürítem ki egy szűz projjekt App.Configéval és újra építeni az elejétől a kapcsolatokat ez sem segített.
Végső elkeseredésemben a VS -t is újratelepítettem és láss csodát az első indulásnál tök jó volt minden. Jó akkor kezdem a projektet... gondoltam magamban és töröltem a próbát, majd új projekt és minden kezdődött előröl. Nem tudom már mit kellene tennem, hogy folytatni tudjam a programot. Ha tudtok kérlek segítsetek. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Total Commander
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Fotók, videók mobillal
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest