Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Halihó!
Gyerekfeladatokat csinálok fősulin, és egy apró problémával szembesültem, ami az alap angolom miatt nem Google-kompatibilis.
Egyszerű feladatunk van, egy Windows Formban kockát kell forgatni, és közben a forgatás szögeit Trackbarral szükséges változtatni.
A trackbarral beállítom a kívánt paramétert, az Indítás buttonra nyomok, és öröm-öröm bódottá, működik.
De személyes érdeklődésből ezt szeretném megoldani: Ha már elindítottam az adott paraméterrel a programot, a form futása közben szeretném huzigálni a trackbar-t, és az így kiválasztott új value-val fusson tovább a program. Úgy érzem, ez nehezen megoldható, hiszen ekkor el kell tárolnom az objektum aktuális paramétereit, így ezt nem is erőltetem.Ezért megelégednék egy olyan megoldással is, ahol a form futása közben a trackbar (vagy éppen egy radiobutton, vagy checkbox) állítható, és az új kiválasztott értékkel indul újra a program. Tud ilyet a Visual?
Van ötletetek?private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{for (int q = 1; q <= 500; q++)
{
Invalidate();
Update();
Rajzol();
System.Threading.Thread.Sleep(100);
alphax = alphax + 0.01f;
alphay = alphay + 0.01f;
alphaz = alphaz + 0.01f;}
Close();
}
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Honor Magic6 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest