- Hogyan válassz biztonságos és megbízható szoftverlicencet?
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
tototos #1798 üzenetére
Na megírtam a progit nem nagyzolás miatt csak, hogy tudjak segíteni ha elakadsz/ne ajánljak hülyeséget, nem akarnám 1:1-ben odaadni, inkább jöjj rá a dolgokra Te! (nem szivatásból, csak sok buktató van, amit jó ha magad is megtapasztalsz, így késöbb tudni fogod, hogy hogyan kell megoldani) De igaziból azt is jó lenne tudni, hogy mit tanultál, meg mennyi van meg.
Nagyjából így oldottam meg: gombra katt, ami létrehoz egy új thread-et és feldobja az ablakot, ebben a thread-ben nagy számítás szimulálására létrehozok egy timert, aminek a tick eseményére megnövelem a másik formon a progressbar értékét. Hogy a lyúzer ne tudja kilőni felíratkoztam a formclosing eseményre, ennek az eseménykezelőjében, ha nem végeztem a számolással, akkor az e.Cancel = true; utasítással nem engedem, hogy bezárja. Ha végeztem a számítással bezárom az ablakot.
Ha valamit nem értesz, kevés,... kérdezz nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- LED világítás a lakásban
- Borderlands 4
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest