Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
tototos
üzenetére
Na megírtam a progit nem nagyzolás miatt csak, hogy tudjak segíteni ha elakadsz/ne ajánljak hülyeséget, nem akarnám 1:1-ben odaadni, inkább jöjj rá a dolgokra Te! (nem szivatásból, csak sok buktató van, amit jó ha magad is megtapasztalsz, így késöbb tudni fogod, hogy hogyan kell megoldani) De igaziból azt is jó lenne tudni, hogy mit tanultál, meg mennyi van meg.
Nagyjából így oldottam meg: gombra katt, ami létrehoz egy új thread-et és feldobja az ablakot, ebben a thread-ben nagy számítás szimulálására létrehozok egy timert, aminek a tick eseményére megnövelem a másik formon a progressbar értékét. Hogy a lyúzer ne tudja kilőni felíratkoztam a formclosing eseményre, ennek az eseménykezelőjében, ha nem végeztem a számolással, akkor az e.Cancel = true; utasítással nem engedem, hogy bezárja. Ha végeztem a számítással bezárom az ablakot.
Ha valamit nem értesz, kevés,... kérdezz nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Interactive Brokers társalgó
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest