- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz
sztanozs #3121 üzenetére
nem excelről van szó, honnan veszitek ezt? köze nincs hozzá. miért gondol mindenki excel-re ha VBA merül fel? egy mysql adatbázis turkáló program ez. (és az a része működik is. bár az se volt egyszerű...) egyetlen függőség egy mysql odbc connector driver ado-n keresztül, de lehet anélkül is meg lehetne oldani a kapcsolatot.
igazából nem nagyon tudom, mi a vb.NET.nem nagyon akarnék .net függőségeket.
nem akarom winforms-ba átrakni, hanem a visual studió ilyen userformot hoz létre miután létrehoztam egy VB projektet, és csak winforms elemek vannak. comboboxra nem is találok multicolumn-ról semmit, egyáltalán, tulajdonságainál sincs. a winforms-os CB az ennyire más?
sokszáz szintaktikai eltérés és hiba volt, ezeket végigjavítottam vagy kikommenteltem, most lefordíja hiba nélkül a programot és megjelenik a form és látom, hogy az sql lekérdezések is mennek rendben. most igazából csak a triviális dolgokkal van egyelőre gond: a különböző comboboxok feltöltése (statikus) szövegekkel, eredmények megjelenítése (na az szép lesz, vba listbox helyett listview vagy datagrid lesz...)akkor úgy kérdezem: hogy fogjak hozzá egy ilyen VBA->standalone exe művelethez? a net szerint a visual studio a módja. azt se ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest